Vánoce královské rodiny: Čím je Diana (†36) nepotěšila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vánoce královské rodiny: Čím je Diana (†36) nepotěšila?

Princezna Diana v roce 1983 ve svetru značky Warm Wonderful
Princezna Diana v roce 1983 ve svetru značky Warm Wonderful (Profimedia.cz)

Vánoční svátky jsou oblíbené i ve známé královské rodině. Jak tráví svátky královna Alžběta II. a její klan a s čím před lety šlápla princezna Diana vedle?

Královna Alžběta II. (93) a její manžel princ Filip (98) tráví Vánoce s celou rodinou na statku Sandringham v Norfolku. Běžně tam vyrážejí už pár dní před Štědrým dnem a zůstávají tam několik týdnů. Tradici tento rok poruší princ Harry (35), který podle cas.sk dal královně a spol. vale a bude přes svátky jen s Meghan (38) a jejich synem Archiem v Los Angeles.

Na Štědrý den má rodina předepsané oblečení a všichni tak musí přijít ke slavnostní večeři ve stylu black tie. Ráno 25. prosince se koná honosná snídaně a poté vyrážejí na bohoslužbu. Královna má poté každoroční vánoční projev, na který Angličané bedlivě čekají.

Dárky si všichni mezi sebou rozdají až 26. prosince, přičemž prý nejde o žádné okázalé věci. To asi netušila princezna Diana (†36), která během prvních společných Vánoc s královskou rodinou všem nadělila drahé dary a nezabodovala s tím tak, jak pravděpodobně očekávala. Kromě rodiny královna také obdarovává všechny zaměstnance Buckinghamského paláce. Co přesně dostávají pod stromeček, není známo.

Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.