Krušný rok Harryho a Meghan: DALŠÍ VELKÁ RÁNA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krušný rok Harryho a Meghan: DALŠÍ VELKÁ RÁNA

Princ Harry a Meghan Markleová
Princ Harry a Meghan Markleová (Reuters)

Dalo by se říci, že i když se stali v tomto roce rodiči, jinak se jim smůla lepí na paty. Po narození syna Archieho se sice na chvíli stáhli do ústraní, jenže po první společné cestě do Afriky hned ztropili velký skandál. A už se to s nimi veze…

Když vévodkyně ze Sussexu hořekovala nad svým osudem a nad tím, že je jako štvaná zvěř, ale málokdo se zeptá, jak se vlastně cítí, někoho tím dojala, jiného spíš naštvala. Také emotivní projev prince Harryho, který přiznal odcizení se svým bratrem, Britové těžko vydýchávali.

Stejně jako jejich pokrytecká prohlášení, v nichž sice apelovali na ochranu přírody a ovzduší, pak ale podnikli několik zbytečných cest soukromým letadlem. Také z toho důvodu jim začali spílat nejen fanoušci, ale pro jejich neupřímná tvrzení a hysterické výlevy je opouští i řada důležitých osob. Kdo to je nyní?

Tentokrát jim dává sbohem soukromá asistentka. Ta se raději rozhodla pro dráhu v eko charitě, což královský pár podle webu Nový čas pre ženy nenese lehko. Samantha Cohen dala před královskou dvojicí přednost organizaci Cool Earth, která je zaměřená na snižování uhlíkových emisí. Což je, vzhledem k nedávnému skandálu Harryho a Meghan, který se týkal právě této problematiky, pro Sussexovce skutečnou trefou na solar.



Přečtěte si
lekno
9. 12. 2019 • 23:02

Nedá sa očakávať, že by tu niekedy uverejnili aj niečo pozitívne o tejto dvojici. S pravidelnosťou hodiniek opakovane prichádzajú len samé negativizmy.. Nechcete ich rovno obesiť na námestí, za to ich "pokrytectvo" a obrovské znečistenie prostredia letom so súkromným lietadlom ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.