Michaela Badinková: Život v HOSPODĚ a BEZ PENĚZ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Michaela Badinková: Život v HOSPODĚ a BEZ PENĚZ!

Michaela Badinková
Michaela Badinková (Foto TV Nova)

Michaela Badinková se proslavila jako Veverka ve filmu Jak básníci neztrácejí naději. Největší výdělky však určitě získala díky seriálovým rolím TV Nova. Dlouhou dobu působila v Ulici a před lety se přidala do týmu Ordinace v růžové zahradě 2. Ne vždy však byla takzvaně za vodou…

Herečka Michaela Badinková (40) patří mezi velmi oblíbené hvězdy úspěšných seriálů. Herci role v těchto projektech berou všema deseti především kvůli zajímavému finančnímu ohodnocení. Ačkoliv se má nyní Badinková velice dobře a nestrádá, z minulosti ví, že peníze se poctivou prací nevydělávají snadno. I proto ráda pomáhá lidem a podporuje nejrůznější charitativní projekty. Zažila sama období bez peněz?

„Určitě, moje začátky v Praze byly krušné. Rozjížděl se muzikál Pomáda, kvůli kterému jsem se do Prahy přestěhovala, ale produkce to několikrát zrušila. Mohla jsem se buď vrátit domů, nebo se postavit na vlastní nohy. Až když je člověk najednou sám, bez rodiny, a nemá nedělní oběd od maminky, tak zjistí, co to je kolik to všechno stojí úsilí. Začala jsem brigádničit v hospodě, protože jsem opravdu neměla peníze, ale nevzdala jsem to a myslím, že žádná práce není podřadná, když se chce člověk poctivě živit. Pokud mám zdravé ruce a nohy, nemám se přece na co vymlouvat. Pak je to jenom lenost,“ pověděla Aha! pro ženy seriálová lékařka.

Michaela Badinková: Do Ordinace nám přibude nový, hezký herec, dámy se mohou těšit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.