Tanečník Veroniky Kubařové v nemocnici: Vyhodil si čtyři žebra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tanečník Veroniky Kubařové v nemocnici: Vyhodil si čtyři žebra!

Druhý soutěžní večer StarDance
Druhý soutěžní večer StarDance (David Kundrát)

Z tréninku na StarDance jela Veronika Khek Kubařová (32) se svým tanečníkem Dominikem Vodičkou (23) rovnou do nemocnice! Během nácviku na zvedačku si hereččin parťák vyhodil čtyři žebra.

„Už jsme měli tři čtvrtě hodiny trénovat a místo toho jsme v nemocnici,“ taková byla první slova hvězdy Dejvického divadla o poranění jejího tanečního partnera. Ten byl ve středu z tréninkové haly převezen rovnou do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, kde musel ihned na kapačky a rentgen. „Při rokenrolu jsme dělali zvedačku a špatně jsme se sešli v pohybu. Nemohl jsem se ani hnout,“ prozradil Vodička, jak si vyhodil čtyři žebra.

Do pátku však musí být bez pohybu a jestli bude vše do soboty v pořádku, je zatím ve hvězdách. Herečka ho však nenechala na holičkách a na každé vyšetření ho doprovodila. Před nemocnicí našla čtyřlístek pro štěstí. „Je jen pro tebe! Protože jsi mega borec! Dáš to. Budu trénovat bez tebe, ale je mi smutno,“ vzkázala mu s lístkem v ruce z tanečního parketu.

Slzy a strach! Kráska ze Specialistů Kubařová přiznala obavy z poroty StarDance.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
15. 11. 2019 • 10:06

... ani se nedivím , že se ožebračil , neustále zvedat tu starou kozu Khek - to musí zanechat následky !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.