Babišovi v Japonsku: Monika v šatech za 80 »táců«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Babišovi v Japonsku: Monika v šatech za 80 »táců«!

Premiér Andrej Babiš s manželkou Monikou vyrazil iv Japonsku na ceremoniál k uvedení císaře Naruhita na trůn (22.10.2019)
Premiér Andrej Babiš s manželkou Monikou vyrazil iv Japonsku na ceremoniál k uvedení císaře Naruhita na trůn (22.10.2019) (Facebook A. Babiše)

Uvedení na trůn nového japonského císaře Naruhita (59) včera v Tokiu přihlížela i česká delegace. V jejím čele byl premiér Andrej Babiš (65, ANO) s manželkou Monikou (45). Ta během ceremonie zaujala svou róbou.

Premiérský pár na japonské slávě zaskakuje za prezidenta Miloše Zemana (75). Není tak vyloučeno, že hlava státu vynechala dlouhou cestu kvůli svému zdraví. „Pověřil mě pan prezident Zeman, abych jel místo něj. Je to jedinečný a velkolepý zážitek po třiceti letech,“ řekl pro Aha! Babiš. Letos na jaře totiž po třech desetiletích abdikoval japonský císař Akihito (85) kvůli věku. Jeho syn Naruhito se úřadu ujal už v květnu. Oficiálně usedl na trůn až včera.


Módu berou vážně

Babišovi se na událost vyfikli. „Já mám frak, který mám na sobě podruhé v životě. Poprvé jsem ho měl ve Vídeňské opeře a teď tady v Japonsku. Co se týče mé paní, tak Monika měla šaty bordó od Lukáše Macháčka a na večeři s císařem bílé šaty Brandon Maxwell,“ řekl Babiš Aha!. Bílou róbu jsme dohledali na internetu, kde se prodává za necelých 80 tisíc korun. Bordó šaty od českého návrháře byly zřejmě šitá na zakázku, nejdražší kousky na jeho webu stojí kolem 30 tisíc. 


Knoflíčky a knížky


Premiérský pár do země samurajů odletěl v sobotu večer a vrací se ve čtvrtek, i když ceremoniál císaře byl včera. Během návštěvy má Babiš i pracovní schůzky. „Mám tady bilaterální jednání. V rámci toho předáváme stříbrné manžetové knoflíčky s českým granátem, nebo knížky o Praze,“ prozradil Aha! premiér a dodal, že od místopředsedy vlády Ománu dostal zahnutou dýku.


Pro státníky obrazovky


Slávy se účastnilo přes 2000 hostů z více než 190 zemí. Do trůnního sálu však smělo jen pár vyvolených, proto byly pro státníky přichystány obrazovky. Na místo dorazil i britský následník trůnu princ Charles (70), belgický král Filip (59). Slovensko zastupovala prezidentka Zuzana Čaputová (46). Celá akce vyjde japonskou císařskou kasu v přepočtu asi na 3,4 miliardy korun. A je to tíha nejen pro tamní rozpočet. Třeba novopečená císařovna Masako (50) na sobě měla róbu vážící 15 kilo!

Vždy dokonalá Babišová tentokrát přestřelila! Co to má na zádech?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
24. 10. 2019 • 00:21

Kristepane, šaty za 80 tis. snad pro ženu premiéra není zas tak moc !
Nehodnotím Babiše, ani tu barbínu, ale že by to bylo moc Kč,- se mi nezdá a je to spíš průměr.
Nevím, proč má tak velké břicho ta Babišová a on vypadá , jak Spejbl .

svatadala
23. 10. 2019 • 09:20

Jo, to je jiné čtení o hadrech p. Babišové, než pořád o důchodcích a jak nebude a není na důchodu. Každý kdo je v důchodu za celé roky co pracoval, odváděl řádně daně, platil na sociální a zdravotní pojištění. Kam se ty peníze poděly, rozfofrovaly je, vždyť jsou to mandatorní příjmy, na které se nesmí sáhnout. Důchodci jsou dnes jako škodná, všem vadí, všude se o ně otírají, zaclánějí mladým v rozletu. Za směšný peníz si přivydělávají aby nepošli hlady a za ty samé peníze by se mladí ani neobtěžovali do práce chodit. Doufám, že nás důchodce jednu nebudou odstřelovat jako škodnou.

mbmb
23. 10. 2019 • 07:15

Stylizovana fotka s titulkem - vlezte mi na zada

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.