Ministr Vojtěch se tajně oženil: Naprášil ho Babiš | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ministr Vojtěch se tajně oženil: Naprášil ho Babiš

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) se oženil s dlouholetou partnerkou Olgou (19.10.2019)
Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) se oženil s dlouholetou partnerkou Olgou (19.10.2019) (Foto pro Blesk - Lukáš Koňařík)

Když si báječnou ženskou vezme báječnej chlap. Tak to si o víkendu mohl zazpívat ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (33, ANO). Rozhodl se totiž skočit do manželství a vzal si svoji partnerku Olgu Píšovou (34).

Nejmladší z ministrů pojal svatbu jako tajnou akci hlavně pro své kamarády a známé. „Byla to spíše soukromá oslava, přišel pan premiér, ale jinak tam byli zejména přátelé, nezval jsem žádné politické kolegy. Já si svůj soukromý život spíš hájím,“ prozradil Aha! Vojtěch. V.I.P. host Andrej Babiš (65, ANO), taky radostnou událost »propálil« na svém Facebooku.


S půvabnou učitelkou Olgou, která se dokonce dostala do finále soutěže Miss Academia 2009, se šéf českého zdravotnictví seznámil v Českých Budějovicích, odkud oba pocházejí. „Známé se přes sedm let. Je to vztah ještě dávno před mým vstupem do politiky, ještě když jsem byl studentem na právnické fakultě, takže se mnou prošla poměrně dlouhý kus cesty,“ vyprávěl Vojtěch. Jestli po svatbě přijde i na rodinu, ale neřekl. „Uvidíme,“ okomentoval dotaz se smíchem.


Víte, že...


...Vojtěch se v roce 2005 přihlásil do SuperStar? Dostal se do semifinále a získal tam přezdívku Ken.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.