Temné tušení ve StarDance: Tohle se muselo stát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Temné tušení ve StarDance: Tohle se muselo stát!

Marek Eben s Terezou Kostkovou
Marek Eben s Terezou Kostkovou (Profimedia)

Jakoby to Česká televize tušila. Už v létě totiž oznámila, že bude jeden z tanečních večerů v soutěži věnovaný Zlatému slavíku Karlu Gottovi (†80). Pocta legendě, jak zněl podtitul, byla původně plánovaná na druhé kolo. Vzhledem k úmrtí legendy se ale logicky přesouvá už do úvodního dílu.

Ten se bude vysílat v sobotu 12. října od 20.00 hodin. Shodou okolností se v ten samý den bude konat rozloučení s fenomenálním zpěvákem v katedrále sv. Víta, Václava a Vojtěcha na Pražském hradě. Půjde tedy o velmi emotivní večer.

V plánu České televize je, že hned v úvodu StarDance zatančí všech deset párů na písně z repertoáru Karla Gotta. Prostřednictvím tanečních vystoupení a citlivých choreografií chce televize připomenout „to nejlepší ze slavné éry mimořádně oblíbeného umělce“.

„Pomocí těch nejlepších skladeb si připomeneme pěveckou hvězdu spojující všechny generace,“ uvedl už před časem manažer vývoje Jan Potměšil, jak uvádí web Super.cz.

 O Karlu Gottovi se rozpovídal i jeho mistr z ČKD: Kolik tenkrát zpěvák bral? Uvidíte zde: 

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.