Tvrdý stěr vévodkyně Kate: Nepochopíte, kdo jí »nandal« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tvrdý stěr vévodkyně Kate: Nepochopíte, kdo jí »nandal«

Vévodkyně Kate se nestačila divit.
Vévodkyně Kate se nestačila divit. (profimedia.cz)

Veřejné akce a návštěvy ke koloritu královské rodiny neodmyslitelně patří. I když vévodkyně Kate mezi členy britské monarchie svými způsoby zapadla velmi obdivuhodně, takže by nikdo nehádal, že sama není majitelkou »modré« krve, přesto i ji dovedou některé situace úplně vykolejit.

Vévodkyně z Cambridge se nedávno účastnila slavnostního otevření speciální zahrady pro děti, na jejíž realizaci se svými nápady podílela také. Automaticky se tak na Kate vrhl celý zástup dětí a trojnásobná máma opět zářila pozitivní energií a nešetřila úsměvy.

Během dne mluvila hned s několika dětmi. A jelikož je pro ně typická bezprostřednost, neměly problém ani s osobou jejího postavení mluvit úplně na rovinu. Nejvíc ji však zaskočil tříletý chlapeček jménem Dylan, který Kate odrovnal do té míry, že nevěděla, jak zareagovat. Co se stalo?

Vévodkyni prý zaujala jeho malba na tváři. Dylan měl na ní namalovaného tygra, proto s chlapcem navázala konverzaci. „Ty jsi tygr?“ zeptala se nevinně. Po chlapcově odpovědi ale skoro oněměla. „Ne, to je jen barva na tvář,“ řekl s ledovým klidem. Čímž vzal Kate úplně „vítr z plachet“.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.