Kruté ponížení Harryho a Meghan! Tohle jim provedli princ William s Kate | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kruté ponížení Harryho a Meghan! Tohle jim provedli princ William s Kate

Interiér tryskáče je luxusní.
Interiér tryskáče je luxusní. (Foto Profimedia.cz)

Pak že je kritika a vláčení celebrit tiskem házením hrachu na stěnu! Britský princ William (37) se poučil a po skandálech svého bratra Harryho (34) s neustálým využíváním soukromých letadel ho viděli, jak ve Skotsku vystupuje s rodinou z běžné linky!

Na Harryho a jeho manželku Meghan (38) se snesla vlna kritiky kvůli jejich soukromým letům. Během pouhých 11 dní uskutečnili hned čtyři. Královští manželé přitom pokrytecky vybízejí k větší ochraně životního prostředí. Svými častými lety ale k ochraně životního prostředí kvůli uhlíkové stopě prokazatelně nepřispívají.


William se zřejmě zalekl spravedlivého hněvu nejen britských poddaných anebo se jen prostě chtěl bratrovi, s nímž jsou kvůli sporům jejich žen tak trochu na kordy, ukázat.
Každopádně s celou rodinou letěl do Skotska na královnin zámek Balmoral běžnou linkou nízkonákladové společnosti FlyBe Norwich – Aberdeen, která letenku v ekonomické třídě nabízí za vlídných 2064 Kč.

Tak se šetří planeta!
Harry s Meghan soukromě létají luxusní Cessnou 680 Citation Sovereign pro 12 osob. Načančaný interiér ukazuje, že je to jistě cestování velmi příjemné, nicméně totálně shazuje jejich deklarovanou snahu o záchranu planety a z nich dělá pokrytce. K letu do Nice pak princi zapůjčil svůj stroj zpěvák Elton John.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.