Těhotná Bittnerová (41) se nešetří: Totální pokles IQ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Těhotná Bittnerová (41) se nešetří: Totální pokles IQ

Miluška Bittnerová
Miluška Bittnerová (TV Nova)

Je v devátém měsíci, plánovaný porod císařským řezem se herečce kvapně blíží. Dlouho nechávala skutečnost, zda se stane maminkou, v rukou osudu. Teď se pochopitelně nemůže dočkat. Bohužel se musí velkou část těhotenství kvůli odlomenému menisku v koleni pohybovat jen na vozíčku, Blesk TV Magazínu ale přiznala ještě jeden problém související s jiným stavem.

Miluška Bittnerová v rozhovoru uvedla, že o těhotenství zpočátku netušila a myslela si, že na ni jen leze nějaká virová nákaza. „Já byla v takovém šoku…  Bylo mi totiž hodně divně, myslela jsem, že na mě leze chřipka. A pak mi to na preventivní prohlídce u gynekoložky řekli, a já ji hned začala přesvědčovat, že to určitě není pravda. Nevěděla jsem, co mám dělat. Trošku jsem se smála, ale pak mi okamžitě začali říkat maminko, a to mi nebylo dvakrát příjemné,“ připouští herečka, která zpětně vnímá, že její reakce byla zřejmě hrozná. A pak se začala bát, aby se něco nezakřiklo. Až po čtvrtém měsíci se prý teprve dokázala zastavit a přiznat si: „Jo, tak jsem asi fakt těhotná.“

S jiným stavem pochopitelně přišly i jiné pocity, na něž nebyla překvapená. „Všechno si pečlivě zapisuju, protože to těhotenství nemá příznivý vliv na mozek,“ konstatovala sebekriticky pro Blesk TV Magazín a ve stejném duchu o těhotenství pokračovala dál. „Mám během něj totální pokles IQ a moje gynekoložka mi slíbila, že to při kojení půjde ještě dolů. Vůbec nic si nepamatuju,“ zhodnotila svoje rozpoložení nastávající maminka, která má i po porodu v plánu plynule pokračovat v práci. Snad tedy nebude její intelektuální propad nakonec až tak hluboký!

Na video, kde herečka Miluše Bittnerová promluvila o radostech a strastech těhotenství, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
aveneta
16. 8. 2019 • 14:25

No legrační.....když rádoby herečka otěhotní na poslední chvíli aspoň si uvědomila, že její dědictví nepropadne když bude mít přímého potomka...jako herečka opravdu nic moc jen se chlubí svými prsy, tak hlavně ať je dobrou matkou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.