Miluše Bittnerová šokovala novinkou: JSEM TĚHOTNÁ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miluše Bittnerová šokovala novinkou: JSEM TĚHOTNÁ!

Z přátelství s Rendou se vyvinula láska jako trám!
Z přátelství s Rendou se vyvinula láska jako trám! (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, ČT)

"Jsem těhotná! Rodit budu za čtyři měsíce...," šokovala v živém vysílání. Herečka a moderátorka Miluše Bittnerová (41) dnes přímo na vlnách své domovské stanice Frekvence 1 prozradila, že je těhotná. Miminko čeká se svým partnerem Reném (45).

„Mne to velmi těší, že zrovna tady na Frekvenci 1 můžu našim posluchačům oznámit: Já jsem těhotná, vážení! Já jsem v polovině těhotenství,“ řekla v rozhovoru s ranními moderátory Mírou a Lubkou. „My jsme se tak jako s přítelem, se kterým jsem dva roky, sestěhovali, jeden den jsme si řekli, že bychom mohli mít dítě a druhý den jsem otěhotněla. Ono to šlo ráz na ráz,“ dodala. 

Pohlaví miminka ví, ale mluvit o něm nechce. „Vzhledem k mému stáří je jedno, co to bude. Hlavně, že to bude zdravé,“ doplnila moderátorka rozhlasové show Kraus a blondýna.

Tu bude s Janem Krausem (65) natáčet i během zbytku těhotenství a také po porodu. „Věřím, že se po krátké pauze brzy vrátím. Jak sem totiž vypozorovala u známých, je třeba si odpočinout,“ prohlásila Bittnerová.



Přečtěte si
ko5tam@...
9. 4. 2019 • 19:00

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >>>> www.SlimExtrem.com

aveneta
9. 4. 2019 • 10:10

Srandovní....když se jí konečně podařilo zabřeznout po 40cítce, tak už přemýšlí jak bude po krátké pauze pokračovat v onom show byzznysu komediantství, místo aby se delší dobu věnovala potomkovi...no laciné hééééééééééérečky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.