Miluše Bittnerová šokuje: Už teď ze mě dělají špatnou matku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Miluše Bittnerová šokuje: Už teď ze mě dělají špatnou matku!

Miluše Bittnerová
Miluše Bittnerová (Jan Tůma)

Její první a vytoužený potomek se může narodit už prakticky každým dnem. Se vším, co mateřství obnáší je tak konfrontovaná stále více. Proto je Miluše Bittnerová (41) poměrně zaskočená tím, jaký diktát v některých ohledech na nastávající maminky čeká.

Příliš mnoho zdrojů, příliš velké pochybnosti. Tak by se dalo charakterizovat momentální rozpoložení herečky. Také ona pochopitelně vyhledává informace o tom, co ji s miminkem bude čekat, na internetu. A už teď si stačila všimnout, že si informace dost často protiřečí. „Už teď ze mě dělají špatnou matku. Už třeba tím, že mě nutí používat hadrové plenky. To mě irituje, protože papírové jsou sice proti životnímu prostředí, ale kdybych chtěla být ekologická, tak místo telefonování ťukám morseovku nebo vysílám kouřové signály,“ rozčiluje se nad současným kultem biomatek Miluše Bittnerová pro eXtra.cz.

Ve svém rozhořčení ještě dál pokračuje: „Dnes jsem se zrovna začetla do bezplínkové metody. Zjistila jsem ale, že bych se nemohla věnovat ničemu jinému než pozorování mláděte, abych zjistila, jestli se mu chce nebo nechce na záchod. Asi bych neměla tolik číst a zeptat se spíš starých praktiček, mámy nebo sester v porodnici. Zatím mám totiž pocit, že všichni nyní mateřství strašně ztěžují, dělají z toho hroznou vědu. Už teď mi vlastně vyčítají, že nechci něco dělat,“ komentuje herečka aktuální trendy, která, jak se zdá, hned začerstva odmítá.

Miluše Bittnerová má seznam věcí, které by chtěla do porodu stihnout: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
aveneta
28. 8. 2019 • 06:19

Jaká bude matka to se uvidí....jako herečka je velmi nesympatická valné části diváků

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.