Těhotná Bittnerová v šoku: Drsný ortel lékařů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Těhotná Bittnerová v šoku: Drsný ortel lékařů!

Miluše Bittnerová
Miluše Bittnerová (Martin Hykl)

Jakoby jedna komplikace nestačila. Miluška Bittnerová (41) je na začátku osmého měsíce těhotenství upoutána na invalidní vozík, a nyní si vyslechla šokující ortel lékařů. Kvůli poraněnému menisku bude muset herečka podstoupit císařský řez.

Takhle si závěr těhotenství určitě nepředstavovala. Herečka potřebuje operaci kolene, lékaři ale nechtějí ohrozit nenarozené dítě. „Narkóza je pro ženy v jiném stavu riziková,“ řekla Bittnerová Blesku.

Kvůli vysokému stupni těhotenství navíc nemůže ani užívat léky na tišení bolesti. „Kdyby to tolik nebolelo, tak je to vlastně strašně vtipné…“ žertovala herečka, která v té době ještě netušila, že se porod zkomplikuje.

„Na přirozený porod zapomeňte,“ vyslechla si herečka ortel lékařů. „Budu muset rodit císařským řezem. Prý to bude pro mé tělo nejšetrnější varianta,“ dodala představitelka sestřičky Elišky Slavíkové ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Na video s Miluškou Bittnerovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
5. 7. 2019 • 06:34

Ať všechno dobře dopadne!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.