Sexbomba z Ordinace Miluše Bittnerová: Zatraceně dlouhý rozvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sexbomba z Ordinace Miluše Bittnerová: Zatraceně dlouhý rozvod!

Miluše Bittnerová
Miluše Bittnerová (Marek Pátek)

 Všichni měli za to, že je Miluška Bittnerová (40) už čtyři roky rozvedená! Papírově ale manželství bývalé vrchní sestry Elišky ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 zaniklo až tento týden. Po dvaceti minutách bylo po všem!

Sedmnáct let prožili spolu, před čtyřmi roky ale zjistili, že mají každý jinou představu o životě. Miluška a její manžel Lukáš se včera ráno v tichosti rozvedli. „Kéž by měl každý takový rozvod jako já s Lukášem. Jsem šťastná, že jsme si to nezkazili a rozvádíme se jako dva kamarádi. Dokonce, když se soudce zeptal, jestli není jiná možnost, oba jsme se začali smát,“ vypověděla »česká Marylin Monroe« krátce po vynesení rozsudku. „Jediné, co jsme vlastně řešili, byla střídavá péče o našeho pejska Toníčka. Měsíc byl u mě a měsíc u manžela. Teď ho má ale moje maminka,“ prozradila herečka.


Proč ale tak dlouho mlžila a tvrdila, že už je rozvedená? „Nejprve mi zemřel dědeček, pak onemocněl tatínek, který následně nemoci podlehl. To jsou chvíle, kdy musí jít rozvod stranou a zdá se být nedůležitým,“ přiznala opět svobodná Bittnerová.
Jelikož se včera u soudu oba exmanželé vzdali práva na odvolání, jsou už oba rozvedení. „Myslím, že už se vdávat nebudu. Zkusila jsem si svatbu i rozvod a takto mi to stačí,“ dodala přesvědčeně.

Sexbomba Bittnerová před soudem: Dlouho odkládaný rozvod!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
8. 12. 2018 • 12:06

Sexbomba....no dobrý vtip

pelagie
8. 12. 2018 • 09:31

Bože co řeší ...pejska ? trapné bez dětí je brnkačka, podáte žádost a je za několik měsíců rozvod, ale 4 roky ???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.