Chvíle hrůzy Šinkorové kvůli práškům: Spasil ji cizinec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chvíle hrůzy Šinkorové kvůli práškům: Spasil ji cizinec!

Daniela Šinkorová
Daniela Šinkorová (Marek Pátek)

Studený pot musel na čele vyrazit herečce Daniele Šinkorové (46), když se minulý týden vracela z dovolené. Na pražském letišti si totiž na lavičce zapomněla svůj notebook! Chvíli hrůzy, když si uvědomila, o co přišla, ale později vystřídal pocit ohromného štěstí a vděku...

Někdejší hvězda Ordinace na svém instagramu přiznala, že létání nezvládá bez prášků na stres, a tak byla po příletu z dovolené lehce indisponovaná. „Dobří lidé ještě nevymřeli! Když jsem se minulý týden vracela z dovolené letadlem, tedy tradičně nadopovaná prášky proti stresu, čili otupělá, unavená a roztržitá, zapomněla jsem při odjezdu z pražského letiště na lavičce u autobusové zastávky počítač,“ líčí nepříjemnou situaci. 

Na herečku se ale usmálo štěstí. „Po několika hodinách mi zazvonil telefon a ozvala se cizinecká policie s tím, že počítač našel nějaký cizinec a odevzdal jim ho! Skákala jsem radosti až ke stropu,“ líčila pocity štěstí.

 Daniela Šinkorová: Všichni hubnou, jen já ne! Už mám nervy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.