Šeredová o svatbě s miliardářem: „Alessandro to ještě nezažil!“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šeredová o svatbě s miliardářem: „Alessandro to ještě nezažil!“

Vztah s dědicem Fiatu Alessandrem Nasim je zatím zalitý sluncem.
Vztah s dědicem Fiatu Alessandrem Nasim je zatím zalitý sluncem. (Foto: Anka Kovačič/Maminka, Profimedia.cz)

Modelka Alena Šeredová (41) měla sice smůlu, když se v roce 2014 rozešla s otcem svých dvou synů, fotbalistou Gigi Buffonem (41), který se tenkrát zamiloval do jiné. Jenže zároveň také na její straně stálo neskutečné štěstí, protože se do ní zamiloval muž snad ještě vlivnější.

Modelka si získala srdce italského miliardáře Alessandra Nasiho, s nímž žije přes rok a půl. A podle webu idnes.cz se netají tím, že je zamilovaná a že láska s tímto mužem je tím nejlepším, co ji mohlo potkat. Rozvodu z Buffonem už proto nelituje. „Když se ty věci ve vztahu zlomí, dá se pak říci, že je žena ‚šťastně rozvedená‘, protože ten vztah už dál nemá smysl udržovat. Nový partner Alessandro mě miluje. A hlavně má hrozně rád i moje kluky a věnuje se jim. Kdybych na tom našem rozvodu s Gigim chtěla najít něco pozitivního, tak je to to, že dnes mají synové ve svém životě více lidí. Nemají už jen mamku s tátou, ale teď i mého nového partnera. Takže je v tom určitě nějaké obohacení,“ řekla bývalá manželka italské fotbalové legendy pro TOP STAR.

Svatba s miliardářem pro ni prý prioritou není, i když by se jí ani napodruhé nebránila. „Když si vzpomenu na to, jak v Itálii všechno dlouho trvá. I to, jak se to táhne, když se to pak z nějakého důvodu musí zrušit. Italská byrokracie je v tomto směru velmi nepříjemná. Takže pokud by to můj partner nepotřeboval k životu, určitě můžeme spolu být i bez toho. Terezka Maxová mi vždycky říká, ať se nebojím, že druhé manželství je vždy lepší. Tak já jí věřím a uvidíme. Já bych nemusela. Ale Alessandro to ještě nezažil, tak třeba k tomu někdy jednou dojde,“ zkonstatovala zamilovaná modelka.

Jestli jim brzy budou hrát svatební zvony, se proto ještě uvidí.

Alena Šeredová se svěřila, že už se zase může vdávat:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vbnxlfr@...
26. 6. 2019 • 13:42

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

tryskomys
26. 6. 2019 • 06:40

Tyhle celebrity jak jim říkáte,znám hustší výraz,si obyčejného chlapa nenarazí,jsou už tak staré,že musejí hledat ,,dů­chodo­vé,,za­bezpe­čení,­ale to nejbohatší,všechny jsou stejné....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.