Zdravotní patálie Pilarové: Musí znovu pod kudlu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zdravotní patálie Pilarové: Musí znovu pod kudlu!

Eva Pilarová
Eva Pilarová (Foto Aha! – Martin hykl, ara)

Několik týdnů musela Eva Pilarová (79) ležet v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích, kde se zotavovala z úrazu. Tím bohužel pro zpěvačku zdravotní problémy nekončí, právě v těchto dnech prodělává operaci očí.

Podle zjištění týdeníku Sedmička zpěvačka pár dní zpět podstoupila operaci jednoho oka, další ji čeká již 20. května. „Šedý zákal má dnes kdekdo,“ řekla Pilarová.

Zákrok zpěvačka podstoupila v Ústřední vojenské nemocnici, kde ležela s roztříštěným ramenem a zlomenou levou kyčlí. „O nemocích ale nechci ani mluvit, ani psát, nic,“ svěřila se Pilarová s tím, že dobrá nálada je to, co ji po všech těch zdravotních patáliích drží nad vodou.

„Já jsem vůbec neměla špatnou náladu, což si myslím, že dost pomáhá. Hodně mi taky pomohl manžel, se kterým se všechno snažíme brát s humorem, protože ono to ani jinak nejde,“ dodala Pilarová, která se chystá na natáčení nového alba, jež by mělo vyjít na podzim.

 Eva Pilarová o okupaci 1968: Měla jsem romantické představy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
19. 5. 2019 • 18:13

No, bóže, ať je ráda, že žije.

janakveton
19. 5. 2019 • 15:12

Přesně tak! Moje olomoucká přítelkyně, osmasedmdesátnice, na tom zákroku nedávno byla, vidí prý líp než dřív, trvalo to chvilku a druhý den už mi zas posílala mail. V něm se chlubila, že jí tam udělali prý i kafe.

aveneta
19. 5. 2019 • 13:25

Bohužel běžné problémy 80 sátníků....někdo se toho věku ani nedožije a šedý zákal v očích je v dnešní době a díky zdravotním technoligiím to nejmenší, jsou mnohem horší zdravotní problémy.U obyčejných lidí nepodstatné, ale u "celebrit" jiný level

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.