Mick Jagger (75) po úspěšné operaci srdce vzkázal: Je mi lépe a zotavuji se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mick Jagger (75) po úspěšné operaci srdce vzkázal: Je mi lépe a zotavuji se!

Micka Jaggera teď čeká rekonvalescence po zákroku.
Micka Jaggera teď čeká rekonvalescence po zákroku. (Foto Profimedia.cz)

Zpěvák legendární rockové skupiny The Rolling Stones Mick Jagger (75) je po úspěšné operaci srdce. Frontman už dokonce stihl fanouškům i lékařům poděkovat prostřednictvím sociálních sítí.

„Děkuji všem za zprávy a podporu. Už se cítím mnohem lépe a zotavuji se. Také moc děkuji nemocničnímu personálu za vynikající práci,“ napsal Jagger na Twitter a Instagram.
Lékaři rockerovi provedli tzv. transkatetrovou implantaci aortální chlopně, při níž není nutné otevřít hrudník a pacient může být dříve propuštěn z nemocnice.
Pokud vše půjde dobře, »Stouni« i s Jaggerem by na šňůru mohli vyjet v červenci. Turné po USA a Kanadě mělo původně odstartovat 20. dubna v Miami.

Turné zrušili už potřetí
Není to poprvé, co musela kapela kvůli Jaggerovit přerušit turné. Poprvé se tak stalo v roce 2014, když spáchala sebevraždu Mickova tehdejší přítelkyně L’Wren Scottová (†49). O dva roky později měl zase zpěvák akutní zánět hrtanu, tak museli odvolat show v Las Vegas.

 

Na video s Mickem Jaggerem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.