Bouřlivák Nekonečný ve spárech mafie: Pistole u hlavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bouřlivák Nekonečný ve spárech mafie: Pistole u hlavy!

Daniel Nekonečný
Daniel Nekonečný (archiv Zuzany Kardový)

Byl inspirativním společníkem, měl plno energie, úsměvy pro každého, byl to šaman, hédonista, karnevalový tanečník a také pohádkář. Dělali jsme spolu několik rozhovorů, neříkal fakta, nic konkrétního, byla to spíš vyznání a poselství s fantazií. Zpěvák Daniel Nekonečný náhle zemřel ve věku 52 let.

Dan Nekonečný vyklouzl ze spárů smrti mnohokrát, byl dobrodruhem, cestovatelem. „Jednou mě v Riu de Janeiro chtěli zastřelit. Zachránil mě zpěv a tanec. Točili jsme na kameru, chystali jsme dokument. Přitočím se k tančící skupině, krásná kakaová děvčata se opírala o luxusní bourák a s nimi tam s doutníky postávali místní drsňáci. Stoupl jsem si před ně a začal zpívat a tančit. Na hlavu kameramana okamžitě letěly kameny. Chtěli jsme utéct, ale zablokovali nás svými vozy. Měli jsme bouchačku u hlavy a loučili se.," zavzpomínal na nečekané drama zpěvák.

„Chtěl jsem jim to vysvětlit, ale neuměli anglicky, nebo jim to bylo jedno. Obchodovali evidentně s těmi kráskami, opiáty a asi zbraněmi, že si nepřáli publicitu. Zkusil jsem francouzská a španělská slova, zase nic. Tak jsem zpíval a tančil, ne jako o život, ale o doslova život. Samé světové evergreeny. Pistole časem zmizely za opasky, ti drsní hoši se začali usmívat, sem tam kývli hlavou, dostali jsme milost,“ před časem popsal Daniel Nekonečný svůj střet s mafií v Nedělním Aha.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.