Expřítelkyně Daniela Nekonečného (†52): Kam uložila urnu s popelem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Expřítelkyně Daniela Nekonečného (†52): Kam uložila urnu s popelem?

Fotografie ze společného života se zpěvákem Danielem Nekonečným.
Fotografie ze společného života se zpěvákem Danielem Nekonečným. (archiv Zuzany Kardové)

Z téhle podobnosti běhá mráz po zádech. Expřítelkyně Daniela Nekonečného (†52) Zuzana Kardová (58) po roce oplakává dalšího muže. Ivan Karda (†61), její první muž a otec jejich dcery Terezy (31), zemřel také nečekaně a osamocený.

Stejně jako Dan zemřel náhle a našli ho až po třech dnech. Tedy navlas stejná situace jako loni v březnu. „Když zemřel Daniel, nebral telefon manažerovi, tak nechal otevřít dveře. Ivan byl také sám, na chatě, a jeho matka se mu nemohla dovolat,“ popisuje Zuzana.

Cukrovka, selhání ledvin
Šikovný řemeslník Ivan Karda měl v posledních letech problémy se silnou cukrovkou, dokonce ho dostala do invalidního důchodu. „Loni na konci roku se mu hodně přitížilo, měl akutní selhání ledvin a přičítal to i velkému rozčilení z té Terezčiny hrozné autonehody,“ říká Zuzana (jejich dcera měla loni v listopadu těžkou nehodu, zlomila si několik obratlů a málem ochrnula). Pak se ale jeho stav trochu zlepšil. Vrátil se na chatu, kde převážně žil.

Jednu urnu už doma má
„Minulý týden nebral své matce telefon, tak tam jela. Našla ho v sobotu už mrtvého. Podle lékaře zemřel tři dny předtím. Stejně jako Dan,“ upřesňuje Kardová. Čekalo ji totéž, co po smrti Nekonečného. „Uklízeli jsme s bývalou tchyní stejně jako loni v domě v Řeporyjích. Je mi jí moc líto, je jí osmdesát sedm let,“ posteskla si Zuzka. Je vlastně tak trochu vdova podruhé. Urnu s popelem věčně optimisticky naladěného »ministra rozkoší« má stále doma.

Poslední slova Daniela Nekonečného (†52): Jsem v ráji...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.