Hitmaker Michal David: Hodinky a šperky jsou pryč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hitmaker Michal David: Hodinky a šperky jsou pryč!

Michal David
Michal David (Foto ara)

Strach o hodinky a šperky donutil Michala Davida (58) k tomu, aby je odstěhoval pryč ze své luxusní vily. Vedl ho k tomu strach ze zlodějů.

Jednou hitmakera už vykradli, a tak už nechce nechat nic náhodě. Proto všechny své cennosti uložil do bezpečnostní schránky. „Vzhledem k tomu, že mě již jednou vykradli, tak rozhodnutí bylo jednoduché. Hodně cestujeme a nechci cennosti nechávat doma,” vysvětlil David, podle kterého je jako známá osoba častějším cílem zlodějů.

„Bohužel v dnešní době internetu se o známých osobách díky Facebooku a Instagramu ví vše. Kde momentálně jsme a tak dále. A tato služba je velmi pohodlná. Do svého sejfu si totiž můžete zajít kdykoliv potřebujete. Třeba i v noci, což v bance nejde,” vysvětluje. Ve schránce podle svých slov schovává hodinky, šperky a jiné cennosti.

„Každý si může zjistit, kde bydlím, najít si náš dům satelitním vyhledávačem, celý si ho přiblížit a detailně prohlídnout. To je stinná stránka známých a slavných osobností. Nic s tím nenaděláte, jen se můžete lépe ochránit,“ dodal zpěvák, který tam má i jeden ze svých pokladů – hodinky značky Ulysse Nardin v hodnotě přes 400 000 korun.

Luxus v šatníku
Michal David by si měl do střeženého trezoru převést ale i svůj šatník, ve kterém má opravdu cenné kousky. Patří mezi ně také kalhoty, za které v Itálii zaplatil 65 tisíc korun, nebo kabát za 120 tisíc.

Michal David: S Vendulou Pizingerovou nás pojí obrovské tragédie! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.