Skličující zpráva Kateřiny Neumannové ze soukromí: Nic jiného nám nezbývá... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Skličující zpráva Kateřiny Neumannové ze soukromí: Nic jiného nám nezbývá...

Kateřina Neumannová
Kateřina Neumannová (Profimedia)

Po rozpadu vztahu s Josefem Jindrou si bývalá olympijská vítězka Kateřina Neumannová (46) dává na výběr mužů pozor. V rozhovoru pro týdeník Aha! pro ženy promluvila o tom, proč žije sama a jak s dcerou zvládají domácnost bez chlapa.

Neumannová po rozpadu vztahu vyráží do společnosti buď sama, nebo v doprovodu své dcery. Se čtrnáctiletou Lucií má olympionička pěkný vztah a v domácnosti si až na pár výjimek dokážou se vším poradit samy. „Nic jiného nám nezbývá. Ani nevím, jaké by to bylo, kdyby to bylo jinak. Ale vůbec si nestěžujeme. Je pravda, že občas doma chybí element táty, který by tam byl denně nebo pravidelně. To by potřebovala hlavně dcera a myslím, že po tom vnitřně trochu touží, ale my jsme takhle zvyklé,“ svěřila se Neumannová týdeníku Aha! pro ženy.

Neumannová se s osudovým mužem Jindrou rozešli poté, co se provalil jeho paralelní vztah s podnikatelkou Martinou Cachovou, se kterou  má dceru Kristýnu, která se narodila jen šest týdnů poté, co přišla na svět Lucie. Od té doby se v životě Neumannové neobjevil žádný pan dokonalý a tatínka pro svou dceru nehledá.

„Lucie tatínka má, toho shánět nemusím. A to by už musela být opravdu velká trefa, aby přišel pan skoro Dokonalý. Abych si někoho úplně nastěhovala do domácnosti, to by musel být opravdu velký zázrak. Navíc si dokážu představit i jiné formy soužití, než že by dva lidi spolu nutně museli každé ráno vstávat a večer se scházet u teplé večeře doma,“ řekla Neumannová v rozhovoru pro Aha! pro ženy. 

 Legendární Kateřina Neumannová: Zlato z Turína je nezapomenutelné

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
14. 3. 2019 • 00:31

josefvyskoc ani nemusí.Ta když přijede bez burky, zdrhnou

-bello-
14. 3. 2019 • 00:26

dutchschulz jak to, že ne ? Každý večer plnej ešus !

-bello-
14. 3. 2019 • 00:19

gurke

ivoadler
13. 3. 2019 • 15:37

Je mi protivná. Ať se věnuje svému hotelu v Zadově a nevopruzuje ve společnosti. Jenže na té Šumavě je přece jen nuda. A dcera taky musí chodit do nějaký školy. Tak zálibu k lyžování musí vzít čert.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.