Fanděte v olympijském! Darujte k Vánocům Raškovku a přispějte České olympijské nadaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Fanděte v olympijském! Darujte k Vánocům Raškovku a přispějte České olympijské nadaci!

 (ALPINE PRO, a.s.)

Nová olympijská kolekce 2018 pro hry v Koreji oslavuje sto let od založení Československa a také 50 let od prvního zimního olympijského zlata skokana Jiřího Rašky. Už popáté vytvořila olympijskou kolekci česká firma ALPINE PRO, s níž na vývoji intenzivně pracovali elitní čeští sportovci – sportovní ředitel Českého olympijského výboru Martin Doktor, dvojnásobný mistr světa ve skikrosu Tomáš Kraus, olympijská vítězka v běhu na lyžích Kateřina Neumannová a pětinásobný mistr světa ve skifu Ondřej Synek. 

Nová olympijská kolekce již od svého představení přitahuje pozornost doma i v zahraničí. Nezapomeňte si včas tuto limitovanou edici opatřit.

Olympijská čepice Raškovka 

Zlatý úspěch českého skokana na lyžích, Jiřího Rašky, inspiroval designery ALPINE PRO natolik, že se rozhodli jako poctu k výročí 50 let od jeho vítězného skoku z Grenoblu vyrobit olympijskou čepici, inspirovanou legendárním kulichem, ve kterém Jiří Raška závodil. Olympijská čepice RAŠKOVKA je anatomicky tvarovaného střihu z pružného, hřejivého materiálu s fleecovým vnitřkem. Zakoupením RAŠKOVKY navíc umožníte sportovní rozlet dětem ze sociálně slabých rodin a dětských domovů, kterým pomáhá Česká olympijská nadace. Ta dostane část ze zisku z prodeje každé čepice. Cena: 399 Kč

Olympijské bundy se zlatou podšívkou pro „zlaté okamžiky“

Nejsledovanější kousek zimní olympijské kolekce je vždy bunda. Designéři chtěli, aby oblečení působilo slavnostním dojmem, proto byla zvolena za základní barvu sněhově bílá v kombinaci se zlatými doplňky. Nová olympijská bunda je vyrobena z velmi lehkého, vo-děodpudivého a větruodolného materiálu s hřejivou výplní HI-THERM (vlastnosti podobné přírodnímu peří). Funkční úpravy DWR a TEFLON zajistí, abyste byly v teple a suchu i v nepříznivých podmínkách.  Moderní elegantní vzhled umocňuje prošívání a potištěná podšívka ve zlaté barvě stejně jako zlaté taháčky na zipech s motivem stovky. Díky modernímu stylu PUFFY působí bunda nadýchaně. Olympijské bundy si můžete pořídit za cenu 2 599 Kč v pánském provedení, cena dámského provedení činí 2 499 Kč. 

Olympijský batoh s originální pláštěnkou s designem české vlajky

Ukažte, komu budete nejen při konání olympijských her fandit! Exkluzivní olympijský batoh RANGES s objemem 30 litrů, je vyroben z kvalitního a velmi pevného materiálu a je vybavený prostornou komorou s velkým množstvím větších i menších kapes a přihrádek. Batoh disponuje funkčním zádovým systémem AIR CHANNEL, který zabezpečuje pevné a pohodlné umístění na zádech a zajišťuje provětrávání exponovaných míst a díky tomu nedochází k nadměrnému pocení. Pevné a polohovatelné ramenní popruhy, kompresní stahování a nepostradatelný náprsní stahovací popruh nesmí u tak komplexního výrobku chybět. Při nepříznivém počasí jistě využijete bezpečnostní reflexní prvky, a hlavně originální pláštěnku s designem české vlajky, do které je možné celý batoh schovat. 

Novinka olympijské kolekce – pletené svetry

Olympijské svetry jsou vyrobeny ze světlého melírovaného vyplétaného materiálu v oblíbeném polopřiléhavém střihu. Praktický stojáček s krátkým zipem a hřejivý bavlněný materiál vás ochrání i v mrazivém počasí. Zip je vybaven ozdobným zlatým taháčkem. Cena pánského svetru: 1 599 Kč, cena dámského svetru: 1 499 Kč



Nejmenší sportovní fanoušci mohou fandit v dětském olympijském triku ALSOO s potiskem skokana či skokanky. Triko je vyrobeno z výběrové přírodní bavlny FINE COTTON, která byla při výrobě zpracována vysoce kvalitní technologií šetrnou k přírodě. Triko je vyrobeno v praktickém polopřiléhavém střihu. Cena: 399 Kč



Oblečení pro Český olympijský tým opět připravila společnost ALPINE PRO. Olympijské kolekce, které ALPINE PRO připravuje již od roku 2010, tradičně budí velkou pozornost. Ve Vancouveru 2010 vyhrála v hlasování serveru Huffington Post, tehdy zaujal motiv psychedelických kruhů. O dva roky později v Londýně slavila obrovský úspěch kolekce inspirovaná Františkem Kupkou, bodovala i kolekce pro ZOH Soči s motivem lipového listu od Alfonse Muchy. Letošní olympijská kolekce oslavuje sté výročí založení Československé republiky.

Celá olympijská kolekce je vyrobena pouze v limitovaném množství a zakoupit ji můžete v prodejnách ALPINE PRO i na e-shopu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.