Sexuální kněžka Houdová: O magické síle svého lůna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sexuální kněžka Houdová: O magické síle svého lůna

Helena Houdová se fanouškům pochlubila, že bude sexuální kněžkou.
Helena Houdová se fanouškům pochlubila, že bude sexuální kněžkou. (Blesk - David Kundrát)

Modelka a bývalá miss Helena Houdová (39) se na sociální síti pochlubila, že se brzy stane certifikovanou koučkou pro posvátnou sexualitu, lásku a vztahy.

V roce 1999 se stala Miss ČR, poté se provdala za Omara Amanatema (46), s nímž zplodila tři děti. Ale před šesti lety od něj odešla a rozhodla se i s dětmi cestovat po světě.

Modelka své fanoušky již několikrát překvapila, bohužel ne vždy šlo o příjemná překvapení. Houdová se svěřila s tím, že si v dětství prošla sexuálním zneužíváním a bulimií, později dokonce násilným vztahem s mužem, ale i k sobě samé, samovolným potratem, traumatickým porodem syna, manželství s mužem, který žil další tajný život s několika dalšími ženami či setkání se smrtí tváří v tvář.

Nyní promluvila o objevování své sexuality. „Cesta k léčení mojí sexuality začala před šesti lety. Chtěla jsem milovat sebe a svoji yoni (ženský pohlavní orgán, především ale místo šamanské ženské síly, kterou žena využívá k vnitřní i vnější spiritualitě, pozn. red.), něco v té době nepředstavitelného. Chtěla jsem cítit jiné, větší, magické potěšení než jen v občasných povrchních orgasmech. Vydala jsem se na cestu k objetí své sexuality a objevila na ní tolik znalostí a léčení a hlavně sebe. Sebe - posvátnou, sexuální kněžku z dob dávných i ne tak minulých, ženu, jejíž sexuální tisícileté vědomosti a znalosti jsou zakódované v mém DNA,“ svěřila se modelka na sociální síti.

„Neskutečně se těším na další krok téhle cesty, kterým je certifikovaná koučka pro posvátnou sexualitu, lásku a vztahy. A ještě víc se těším na to, až budeme my, bohyně, stát ve své magické síle svého lůna a spolu tvořit svět z lásky a intuice a se soucitem,“ napsala Houdová.

 Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
24. 2. 2019 • 18:35

Už se těším, až ten certifikát získá. Je to pár dní, co jsem četl rozhovor se sexuální asistentkou. Moc se té dámě omlouvám, my jsme ale říkali ku rva. Sexuální koučka asi bude něco podobného. Věřím, že Helenka obohatí náš sexuální život.

blaylockap...@...
23. 2. 2019 • 21:39

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

pelagie
23. 2. 2019 • 19:26

Chudák holka, je zralá pro Mudr. Chocholouška

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.