Modelka Houdová v slzách: Další bolestná smrt | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Modelka Houdová v slzách: Další bolestná smrt

Helena Houdová
Helena Houdová (David Kundrát)

Je to jen pět měsíců, co Helena Houdová (38) oplakávala smrt svého dědečka. A jen co se z jeho odchodu vzpamatovala, půjde na pohřeb babičce. Ta zemřela v noci na úterý.

Poslední měsíce na tom nebyla nejlíp. Po celou dobu se o ni starala modelčina maminka. „S láskou a v lásce Tě, babičko, propouštím za Tvým andělem strážným,“ loučí se s milovanou bytostí modelka na sociální síti a přidává dojemné vyznání.

„Děkuji Ti, že jsi mě vychovala a byla pro mne živoucím andělem na mojí cestě životem. Cítím Tvoji přítomnost ve vánku, v mávnutí Tvých křídel. Oslavuji Tvůj život i Tvoji transformaci a skrze slzy, které jsou od vděčnosti za Tebe, si připomínám, že není začátek ani konec, jen nekonečná jednota,“ vypisuje se Houdová z velkého smutku.

Začátkem června zase oplakávala dědečka. Do nebe mu vzkázala, že jejich krátké odloučení v lidském těle je jen iluze a že doufá, že se s ním opět shledá.

 Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.