Noční můra pro Vondráčkovou: Kudla do zad od fanoušků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Noční můra pro Vondráčkovou: Kudla do zad od fanoušků!

Lucie Vondráčková.
Lucie Vondráčková. (profimedia.cz)

Rozvodová válka Lucie Vondráčkové (38) a Tomáše Plekance (36) neustále nabírá na obrátkách a do toho musí zpěvačka řešit podpásovku od svých fanoušků. Svým mrazivým vzkazem ze zasněžené Kanady vzbudila obrovskou vlnu kritiky.


V posledních měsících zpěvačka nezažívá zrovna hezké období. Podpora od rodiny a fanoušků je tedy vítaná více než kdykoliv předtím. V těžkých časech Vondráčkové posílaly milé vzkazy a slova útěchy zejména fanoušci na sociální síti, nyní však zpěvačka schystala z jejich strany pěkně ledovou sprchu.

Některým totiž došla trpělivost s jejím neustálým stěžováním, jaké je v Kanadě počasí. „A dnes s větrem -37:))) jupiiiii:)))) Hezký den všem!:)“ napsala zpěvačka na sociální síti a během chvilky se pod fotografií strhla vlna kritiky. „Když si stěžuješ, tak proč nelezeš zpátky do Česka. Asi se bojíš reakce lidí ze showbyznysu,“ vzkázal jeden ze zpěvačky fanoušků.

„Asi myslíš, že seš zajímavá, ale myslím, že to tvoje stěžování na Kanadu začíná být spíše trapné. Můžeš být v ČR a zima ti nebude. Ještě chvilku a zařadím se k fanouškům bývalým,“ napsal rozzlobený fanoušek. „Nevím, proč to sem vypisuje, mohla být v Čechách. Tady je minus 8,“ píše další uživatel sociální sítě. 

Někteří fanoušci Vondráčkové se nebáli přitvrdit a naráželi na její poslední filmy, které byly propadáky. „V takovéhle zimě nedoporučuju psát filmové scénáře… Zamrzlá hlava většinou nic nevymyslí,“ zněl komentář jednoho fanouška, který byl očividně zklamaný ze zpěvaččina hereckého výkonu.

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Leonie
3. 2. 2019 • 10:58

Tady vůbec nejde o zabavené pasy dětí. Může přiletět bez dětí a nebo se může natrvalo vrátit. Jestli se nechce natrvalo vrátit, tak by stejně s dětmi nepřiletěla, protože by s nimi už pravděpodobně nemohla vycestovat zpět.

fido2
2. 2. 2019 • 19:21

Raději Lůca, než brutalita amíků....zvedá se mi z jejich filmů žaludek.

6010
2. 2. 2019 • 12:42

A to ti kritici Lucky Vondráčkové neví o té situaci s těmi zabavenými pasy? Že jí kritizují za něco, za co ona vůbec nemůže.Jsou to blbci. Lucko, vydž, i tací jsou mezi námi.Nedávno ti tleskali a nyní na tebe háží špínu.Lidé jsou zlí,velice zlí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.