Hrdličky Pitt a Theronová: Pikantní detaily prozrazeny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hrdličky Pitt a Theronová: Pikantní detaily prozrazeny!

Charlize Theronová, Brad Pitt
Charlize Theronová, Brad Pitt (profimedia.cz)

 O tom, že k sobě mají Brad Pitt (55) a Charlize Theronová (43) blízko, není v Hollywoodu žádné tajemství. Scházejí se prý už měsíc. A blízko k sobě  mají i na mapě – bydlí totiž od sebe, jen co by kamenem dohodil!

Oba totiž mají adresy v promimentní čtvrti Los Angeles zvané Los Feliz. U honosného domu Pitta, který má s Angelinou Jolieovou (43) šest dětí, nechybí třeba bazén, skatepark, skákací hrad se skluzavkou či domek na stromě.
To bydlení Theronové je o něco skromnější, i ona se ale může pochlubit luxusním stavením a hned dvěma bazény.

Ke společným schůzkám využívají ale údajně třetí místo, kterým je hereččin dům v Hollywood Hills. „Scházejí se tam už od vánočních svátků. Nějakou dobu byli pouze přáteli, ale tak měsíc jsou už milenci,“ tvrdí zasvěcené zdroje americkým deníkům. „První jiskra mezi nimi ale přeskočila už před půl rokem při focení reklamy na hodinky Breitling,“ dodávají další.

Ani jeden z nich však svůj románek dosud oficiálně nekomentoval. Možná proto, že Pitt se už přes dva roky rozvádí s Angelinou a svádí drsnou bitvu o děti, tak zřejmě nechce, aby mu u soudu jeho nový vztah uškodil... Navíc s Theronovou, kterou prý jeho ex nemůže vystát.

Pitt, Streep a spol: Jak vzniklo slavné oscarové selfie?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.