Emotivní setkání Jolie a Pitta: Manželé zase spolu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Emotivní setkání Jolie a Pitta: Manželé zase spolu!

Angelina a Brad se setkali u advokáta.
Angelina a Brad se setkali u advokáta. (Foto Profimedia.cz)

Kdysi hvězdný pár Angelina Jolie (43) a Brad Pitt (55) se spolu neukázali na veřejnosti už od září roku 2016, kdy herečka podala žádost o rozvod. Jenže nedávno k jejich setkání tváří v tvář přece jen došlo. Informoval o tom magazín Who, který zveřejnil i fotografie z tajné schůzky.

Setkání se mělo odehrát tuto středu a působilo velmi emotivně. Přes okno je v Beverly Hills vyfotil pohotový fotograf, když se sešli pravděpodobně v advokátní kanceláři. Podle magazínu se na místě zdrželi asi tři hodiny. A emoce vyloženě prýštily vzduchem. Jolie prý rozhazovala rukama, zatímco Pitt přecházel po místnosti a popíjel z lahve.

Při odchodu pak měl snad údajně ukázat fotografům zdvižené palce, nejspíš na znamení, že mezi nimi vládne příměří.  Možná se tak už rozvod konečně blíží do finále.

Rozpad jejich vztahu ale provázely z počátku vyhrocneé konflikty. Jolie si totiž usmyslela pro jejich šest dětí výhradní péči, s tím Brad pochopitelně nesouhlasil. Emoce už ale trochu vychladly a komunikace je zřejmě pro oba snazší. Amerika si dokonce prý začala špitat, že se chystá velký návrat!

Na první zprávy o rozpadu hvězdného páru se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.