Zásadní obrat v rozvodu?! Angelina chce Pitta zpátky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zásadní obrat v rozvodu?! Angelina chce Pitta zpátky!

Angelina a Brad
Angelina a Brad (Foto Profimedia.cz)

Byla to Angelina Jolie Pittová (43), kdo v září 2016 požádal o rozvod. Ale ona je i důvodem, proč se rozvodové řízení s Bradem Pittem (55) tak táhne – a britský deník Sun teď dokonce tvrdí, že si to vše rozmyslela!

„Angelina Bradovi sdělila, že se k němu chce vrátit,“ uvádí anonymní zdroj deníku Sun. „Chtěla by, aby zase byli rodina. Proto to Bradovi tolik ztěžuje, každým detailem jejich rozvodu.“

Pitt údajně o návrat do starých kolejí pranic nestojí, nicméně si přeje mír a korektní vztahy, zejména kvůli jejich šesti dětem – třem vlastním a třem adoptovaným. I proto o rozvodové bitvě zarytě mlčí. „Angelina ten proces příšerně natahuje, ale tím jeho postoj nezmění. Brad si to všechno prostě přeje uzavřít – už mohlo být hotovo před rokem, jenže ona ne a ne povolit,“ dodává zdroj Sunu.

Vrať, nebo plať!

Těžko říct, jestli si herečka představuje, že průtahy a dalším obviňováním svou bývalou lásku přesvědčí. Například u rozvodového řízení tvrdila, že jí na děti nedává »smysluplné« alimenty; jeho právníci uvedli, že za dva roky poslal v přepočtu 33 milionů Kč...
Na každý pád to nevypadá, že by Angelina s někým vůbec zkoušela randit, ač se v poslední době začalo šuškat, že možná ožívá její dávný vztah s hezounem Colinem Farrellem (42, Alexander Veliký).

Zato Brad se nebrání společnosti jiných krásek, například vědkyně Neri Oxmanové (42) či Angelininy rivalky Charlize Theronové (43). Dychtivou ctitelkou pak prý zůstává i další jeho »ex« Jennifer Anistonová (50).

 Brad Pitt: Trailer filmu Sedm let v Tibetu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tmspetr
13. 4. 2019 • 13:53

=_Najděte nahé ženy ve vašem městě zde : Ej.Uz/Zeny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.