ULTIMÁTUM! Brad dal Angelině nůž na krk a ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

ULTIMÁTUM! Brad dal Angelině nůž na krk a ...

Bradovi už došla s Angelinou trpělivost
Bradovi už došla s Angelinou trpělivost (Profimedia.cz)

Brad Pitt (55) a Angelina Jolie (44) byli v dubnu legálně uznáni svobodnými, přesto rozvod není definitivně vyřešen. Celý proces totiž herečka nedávno zkomplikovala a herci tak došla trpělivost.

Po letech nekonečných pranicích o děti Pitt údajně zkontaktoval své právníky, aby požádali soudce o jasný termín, do kdy má Jolie podepsat rozvodové papíry. Herečka tak neučinila a herec se jí rozhodl dát ultimátum – buď papíry podepíše, nebo bude muset nést finanční sankce.

Hlavní problémem dvojice je zejména péče o šest společných dětí. Herečka si ale sáhla do svědomí a rozhodla se, že nebude dělat další problémy. Děti svěřila výhradně do Pittovi péče.

Herec tak stráví nejvíce času s dětmi od doby, kdy začala jejich rozvodová bitva a Jolieová se může naplno věnovat své kariéře. "Angelina plánuje většinu léta natáčet film Those Who Wish Me Dead, a tak se ozvala Bradovi a dala mu možnost postarat se o děti," tvrdí zdroj dle webu Nový Čas.

 Angelina Jolieová na červeném koberci Hollywood Film Awards:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.