Seriálová dcera Rychlého: Chystá svatbu s Kolumbijcem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Seriálová dcera Rychlého: Chystá svatbu s Kolumbijcem

Kateřina Pospíšilová
Kateřina Pospíšilová (pro Aha!: Martin Kubica)

Láska je pro ni přednější než role v Ordinace v růžové zahradě 2. Představitelka dcery primáře Mázla Kateřina Pospíšilová (35), se před sedmi roky odstěhovala do Londýna za kolumbijským přítelem. A to je také důvod, proč ji musela v seriálu nahradit jiná herečka.

Pospíšilová se totiž před sedmi lety odstěhovala do Londýna, a tak by ani natáčení v Česku nedokázala skloubit se svým souk r omým ž ivot em. V současné době se stále věnuje modelingu, dokonce má i firmu, která se věnuje designu. Od loňského roku má i britské občanství, a dokonce se chce vdávat. Na ruce hrdě nosí zásnubní prsten od značky Tiffany s velkým diamantem. Se svým Kolumbijcem, který pracuje v oblasti lékařských přístrojů, se neseznámila v Londýně, ale Praze.

A sem se také letos v létě plánuje na několik dní vrátit. Ordinace za tím ale nebude. „Ještě řešíme, kde svatba bude, v Londýně určitě ne. Já jsem pro Prahu, přítel by ji rád v Kolumbii... Tak uvidíme!“ nechala se slyšet krásná Kateřina při své poslední návštěvě na konci minulého roku ve Špindlerově Mlýně.

Návrat do Ordinace

Dceru primáře Mázla neboli Petra Rychlého (53) sice už nehraje, ale stále zůstává věrnou divačkou. „Po jedenácti letech se Naďa Mázlová vrací do Ordinace. Sice mě přeobsadili, ale stejně jsem zvědavá, jak to s tou postavou nakonec dopadne. Je to taky takový blázen jako já,“ okomentovala vicemiss ČR z roku 2006 fakt, že ji v seriálu při velkém návratu po letech vystřídala herečka Petra Bučková (40).

 Nečekaný adrenalin v dnešní Ordinaci: Pokažená klapka invalidy Rychlého!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.