Petr Rychlý (54): Nová role na Nově! Úplně se změnil... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Rychlý (54): Nová role na Nově! Úplně se změnil...

Petr Rychlý
Petr Rychlý (Foto FTV Prima, ara)

Z gynekologa hasičem! Vždy upravený a hladce oholený primář Mázl z Ordinace Petr Rychlý (54) se kvůli nově připravovanému seriálu »Co ste hasiči« nechal zarůst k nepoznání. A bude opět zachraňovat životy.

V Ordinaci v růžové zahradě ztvárňuje gynekologa Čestmíra Mázla již od samého začátku, tedy celých 15 let. Nyní ale vysvlékne svůj bílý plášť a zamění ho za hasičskou uniformu. Představí se totiž divákům jako přímočarý velitel hasičské jednotky vesnice Horní. V malebném Ladově kraji se o bezpečnost vesnice budou starat po jeho boku také Jaromír Nosek (41) a Jana Bernášková (38). Role úplatného starosty Vladimíra se zhostí Václav Kopta (54).

Na místní hasiče čeká mnoho nelehkých a nebezpečných úkolů a starosta Vladimír jim bude akorát házet klacky pod nohy. Dokonce usiluje o zrušení jejich jednotky! Zda se mu to podaří, na to si budou muset diváci ještě chvilku počkat, protože přesný začátek seriálu ještě nebyl oznámen.

Ordinace v růžové zahradě 2

Syn Vojtka poprvé v seriálu

Teprve sedmiletý syn rockera Pepy Vojtka (54) a tanečnice Jovanky (41) Adam zúročí své umělecké geny. Nebude vystupovat v muzikálu, ale míří na televizní obrazovky. V seriálové Ordinaci ztvární Filipa, syna záchranáře Hanáka neboli Radima Fialy (49). Filip žil s maminkou v Německu, ale teď si ho Hanák vezme na čas k sobě, netuší však jaké starosti ho s Filípkem čekají...

Ulice

Brutální útok

Bývalý starosta Mastný, kterého ztvárňuje herec Pavel Novotný (58), se v prvních dnech nového roku stal obětí brutálního útoku. Mastný nikdy nebyl oblíbený a mohl to být tedy kdokoliv, motiv odstranit ze světa zákeřného komunálního politika a podnikatele má teď totiž v nejznámější ulici Česka kdekdo. Seriál tento rok oslaví 15. výročí, kdy vstoupil na obrazovky českých diváků.

Specialisté

Nový tým Život

přináší nejrůznější změny, nevyhnuly se ani týmu Specialistů. Zuzana Májová (Zuzana Kajnarová) odešla, aby se věnovala mateřským povinnostem, Lukáš Panenka (Jakub Štáfek) byl na vlastní žádost odvelen do jiného útvaru. Pod vedením zkušeného majora Strouhala (Martin Dejdar) nastupují tedy do útvaru dva noví členové – kapitánka Jana Šafářová (Eva Leimbergerová) a kapitán Tomáš Beran (Jacob Erftemeijer). Jak se staronový tým popere s náročnými kriminálními případy, se diváci mohou přesvědčit od 27. ledna každé pondělí.

MasterChef Česko

Imunita na vyřazení

Soutěž o nejlepšího amatérského kuchaře přináší i pár novinek, jako je imunitní výzva, v níž soutěžící získá jedinečnou výhodu – vyhne se vyřazení. Vítěz získá kromě trofeje MasterChef Česko také půl milionu korun a možnost podílet se na tvorbě menu v restauraci jednoho z porotců. No oblíbenou trojici porotců Radka Kašpárka (38), Jana Punčocháře (40) a Přemka Forejta (32) se můžete těšit od 5. února.

Kameňák

Boj o 100 milionů

Starosta Pepa Novák (Václav Vydra) a jeho zástupce Bohouš Beránek (Pavel Kikinčuk) podali přihlášku do celorepublikové soutěže o Pozitivní město roku. Motivuje je samozřejmě odměna pro výherce – sto milionů korun od ministerstva. Musí ale splnit několik náročných kritérií a jejích úsilí mohou diváci sledovat od 14. února.

SuperStar

Nová porota

Nový ročník hudební reality show SuperStar rozzáří nová porota ve složení Leoš Mareš (43), Patricie Pagáčová (31), Monika Bagárová (25), Marián Čekovský (42)́a ostřílený Pavol Habera (57). Kdo se tentokrát stane hvězdou soutěže a miláčkem Česka i Slovenska? Uvidíte od 16. února.

Utajený šéf

Návrat na obrazovky

Jaký je to pocit, změnit se na okamžik z vysoce postaveného manažera v řadového zaměstnance se opět mohou přesvědčit šéfové firem v reality show Utajený šéf, která se vrací na obrazovky. Vymění si přesně padnoucí obleky za nejnižší pozice ve vlastních firmách. Jak zvládnou zpětnou vazbu od svých zaměstnanců? Poučí se z vlastních chyb, nebo budou padat hlavy? Na přesný termín uvedení si ještě budeme muset počkat.

Petr Rychlý mluví o tom, jak dabuje husáka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hadaja
17. 1. 2020 • 14:20

Ješté nesplatil hypotéku?Doufám, že v tom novém seriálu bude zase šťastným otcem🙂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.