Přiznání Gottové o rakovině Karla: Musela mu tajit pravdu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Přiznání Gottové o rakovině Karla: Musela mu tajit pravdu!

S Ivanou poskytli společný rozhovor.
S Ivanou poskytli společný rozhovor. (K. Kopáč, M. Pekárek, O. Pýcha)

Až tři roky poté, co Karel Gott (79) bojoval s rakovinou mízních uzlin, vyšlo najevo, že mu lékaři a manželka jeho vážný stav tajili! Zpěvák to přiznal ve společném rozhovoru se svou ženou Ivanou (42). 

Aby ho nevystrašili, říkali mu jen něco. Slavík tak od doktorů slyšel, že má rakovinu, ale že je to tak zlé, věděla pouze jeho žena.

Pocit beznaděje

„Bylo to hrozné, úplný pocit beznaděje! Hlavně, když mi ukázali snímky. Že tady dnes Karel je, opravdu považuju za zázrak. Modlili jsme se za něj každý den. Vypadalo to hodně špatně, což ani sám nevěděl, protože by ho to zlomilo,“ vzpomíná Ivana, podle které těžký stav jejího manžela zasáhl celou rodinu.

Vděk lékařům

„Ty snímky mi pan profesor ukázal, až když to bylo dobré! Zeptal se: Chcete to vidět? Vytáhl je z počítače a srovnal s novými. Byli jsme očividně na dobré cestě,“ řekl Karel v rozhovoru pro magazín MF Dnes. „Lékařům vděčím za mnoho. Ale bez podpory rodiny by to nešlo,“ dodal Gott.

Narušená imunita

Poté, co zvítězil nad rakovinou, začaly Gotta trápit několikrát do roka silné záněty dýchacích cest. Za vše může jeho oslabená imunita! Naposledy marodil v polovině listopadu, kdy dokonce kvůli silné rýmě a kašli ležel v nemocnici.

 Karel Gott na premiéře pohádky, v níž hraje s dcerami: Jak byl spokojený?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
3. 12. 2018 • 00:27

Celý výše uvedený článek je ABSOLUTNÍ NESMYSL, nebot’ Karel Gott nikdy neměl rakovinu a Ivana Macháčková opravdu není manželkou Karla Gotta a proto nikdo nemá právo psát, aby Ivana Macháčková se jmenovala “Gottová”. Ivana Macháčková ve skutečnosti nemá u Karlu Gottovi nic hledat! Karel Gott OPRAVDU ve skutečnosti není ženatý a jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta! To jsou fakty, což už potvrdil pan Felix Slováček, který se zná velmi dobře pracovní a v soukromí s Karlem Gottem už od roku 1966, nebot’ pan Felix Slováček řekl pravdu, že Ivana Macháčková opravdu není manželkou Karla Gotta, že Ivana Macháčková pracovala pro Karla Gotta jenom jako uklízečka i na počítač a že Karel Gott zakazoval Ivaně Macháčkově, jít do ložnici Karla Gotta. Taky je fakt, že Ivana Macháčková ve skutečnosti je vdaná s jiným mužem a svatba byla v Německu. Dne 12.06.2018 během koncertu Karla Gotta v Pražské O2-aréně byla vidět velká fotografie s Ivanou Macháčkovou a tam je vidět, že Ivana Macháčková má na pravé ruce manželský prstenek (viz: https://www.expres.cz/foto.aspx?r=dx-zpravy&c=A180613_120255_dx-zpravy_krio&foto=KRI73f61f_P ITT3015.JPG). V Česku lidé mají manželský prstenek po svatbě na levé ruce. V Německu lidé mají po svatbě manželský prstenek na pravé ruce. To je fakt! Karel Gott nikdy neřekl, že Ivana Macháčková je pro Karla Gotta ta pravá, protože Ivana Macháčková je velmi sobecká a drsná žena, která chce lidi jenom využit a Karel Gott ve skutečnosti nemiluje Ivanu Macháčkovou a obráceně. Dále je fakt, že ve skutečnosti Ivana Macháčková, Blanka Krejčí, Aneta Stolzová i Lida Sekaninová pro Karla Gotta nic nedělají, protože jsou to ženy, které chtěji celebrity jenom využit. Mnohé fotky v médiích s Karlem Gottem, těmi ženami, Charlottkou Ellou a Nellynkou jsou fotomontáže a mnohé videa s Karlem Gottem a těmi lidmi v médiích jsou padělané.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.