Manévry kolem Gotta na Slovensku: Transport vrtulníkem, Ivana v akci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Manévry kolem Gotta na Slovensku: Transport vrtulníkem, Ivana v akci!

Karel Gott.
Karel Gott. (Foto ara)

Zdravotní problémy, které Karla Gotta (79) před dvěma týdny trápily, si očividně vybírají svou daň. Slavík vystupoval na Slovensku a očividně nebyl ve své kůži. Příchod zpěváka byl neobvyklý a pečlivě střežený.

Jindy vysmátý a dobře naladěný zpěvák se tentokrát všech stranil. S rodinou přiletěl na Slovensko vrtulníkem. Ubytovali se v horské chatě, odkud jezdil na vystoupení. Celý pobyt probíhal v přísném utajení a při příjezdu na koncert ho při výstupu z černého mercedesu musela podpírat manželka Ivana (42).

Zpěvák působil podle informací velmi slabě a téměř nikdo ho nemohl vidět ani při zkoušce před samotným koncertem. I přesto zpěvák sklidil bouřlivý potlesk a ovace ve stoje. "O Ružomberku jsem slyšel samé chvály. Jsem rád, že se nám podařilo zorganizovat dva koncerty. Publikum je úžasné, "řekl Gott podle webu Nový Čas.

Po boku Gotta se na podiu objevila také jeho dcera Charlotte, která s otcem zazpívala píseň Zvonky štěstí. Mladší Nelly zatím s dalšími tančila při některých písních. Po koncertě se zpěvák dlouho nezdržel, v doprovodu ochranky nasedl s rodinou do auta a odjel pryč.

Karel Gott na premiéře pohádky, v níž hraje s dcerami: Jak byl spokojený?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.