Exmilenka Gotta vrací úder: Za slovy o psychopatce stojí Ivana? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Exmilenka Gotta vrací úder: Za slovy o psychopatce stojí Ivana?

Kovácsová tvrdě odpověděla Gottovi.
Kovácsová tvrdě odpověděla Gottovi. (Foto ara)

Domácí dusno pravděpodobně zažívá zpěvák Karel Gott. Opět se totiž píše o jeho bývalé milence a vody jsou znovu rozvířeny. Alice Kovácsová se ke kauze kolem Slavíka vyjádřila a dle jejích slov to vypadá tak, že za vším vidí jeho ženu Ivanu.

Karel Gott (79) nazval jeho exmilenku Alici Kovácsovou (52) psychopatkou a dokonce sdělil, že její chování ho zabíjí! Tato silná slova od Slavíka asi nikdo nečekal. „Doteď jsem mlčel, dál už ale nechci. K posedlému psychopatickému chování a mstivému jednání paní Kovácsové říkám jediné – pomalu a jistě mě zabíjí…“ stálo v prohlášení, které měl vydat slavný zpěvák. „Nebudu se ke Karlovu prohlášení v Blesku vůbec vyjadřovat. Stačí, když si lidé přečtou na internetu reakce čtenářů…“ vzkázala Blesku Kovácsová, manželka režiséra Ondřeje Havelky.

A co tedy lidé na sociálních sítích psali? „Ono se marně neříká “za vším hledej ženu“,“ napsal jeden uživatel a další se přidali. „Nemělo by to být, že: Dopálená Ivana adresuje ústy Karla jeho exmilence nejostřejší slova?“ napsal na internetu další člověk. Komentující a samotná exmilenka Gotta si tak pravděpodobně myslí, že za ostrým prohlášením stojí Ivana Gottová a ne samotný zpěvák. Kdo ví…

 Karel Gott na premiéře pohádky, v níž hraje s dcerami: Jak byl spokojený?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
8. 12. 2018 • 03:27

Výše uvedený článek je NESMYSL, nebot’ Alice Kovácsová byla a je jenom kamarádkou Karla Gotta a Ivana Macháčková opravdu není manželkou Karla Gotta a proto nikdo nemá právo psát, aby Ivana Macháčková se jmenovala “Gottová”. Ivana Macháčková ve skutečnosti nemá u Karlu Gottovi nic hledat a nemá nic chtít, co se týká Karla Gotta! Karel Gott OPRAVDU ve skutečnosti není ženatý a jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta! To jsou fakty, což už potvrdil pan Felix Slováček, který se zná velmi dobře pracovní a v soukromí s Karlem Gottem už od roku 1966, nebot’ pan Felix Slováček řekl pravdu, že Ivana Macháčková opravdu není manželkou Karla Gotta, že Ivana Macháčková pracovala pro Karla Gotta jenom jako uklízečka i na počítač a že Karel Gott zakazoval Ivaně Macháčkově, jít do ložnici Karla Gotta. Taky je fakt, že Ivana Macháčková ve skutečnosti je vdaná s jiným mužem a svatba byla v Německu. Dne 12.06.2018 během koncertu Karla Gotta v Pražské O2-aréně byla vidět velká fotografie s Ivanou Macháčkovou a tam je vidět, že Ivana Macháčková má na pravé ruce manželský prstenek (viz: https://www.expres.cz/foto.aspx?r=dx-zpravy&c=A180613_120255_dx-zpravy_krio&foto=KRI73f61f_P ITT3015.JPG). V Česku lidé mají manželský prstenek po svatbě na levé ruce. V Německu lidé mají po svatbě manželský prstenek na pravé ruce. To je fakt! Karel Gott nikdy neřekl, že Ivana Macháčková je pro Karla Gotta ta pravá, protože Ivana Macháčková je velmi sobecká a drsná žena, která chce lidi jenom využit a Karel Gott ve skutečnosti nemiluje Ivanu Macháčkovou a obráceně. Dále je fakt, že ve skutečnosti Ivana Macháčková, Blanka Krejčí, Aneta Stolzová i Lida Sekaninová pro Karla Gotta nic nedělají, protože jsou to ženy, které chtěji celebrity jenom využit. Mnohé fotky v médiích s Karlem Gottem, těmi ženami, Charlottkou Ellou a Nellynkou jsou fotomontáže a mnohé videa s Karlem Gottem a těmi lidmi v médiích jsou padělané.

dominikads
7. 12. 2018 • 16:52

Kdyby ho skutečně tak moc milovala,pak by ten darovaný obraz nikdy neprodala.......jinak je ale jasné,že pokud s ní udržoval vztah i v manželství,že se to proflákne a s tím měl Karel trošku počítat,ony ženy ty vztahy berou jinak,než muži a tyto dvě ženy mezi sebou zápasí. Která je víc,no Ivanka to také nebude,když Karel měl potřebu dlouhodobě udržovat vztah s jinou.

illenne
6. 12. 2018 • 17:19

Co jsem si o exmilence Karla Gotta pomyslela, když jsem si o ní před časem přečetla v článku se mi skutečně potvrdilo. Primitivní ženská, která jde za svým stůj, co stůj. Možná jí jde o to, aby vnesla neshody mezi manžele. Exmilenka si hraje na chudinku, prodá od něho darovaný obraz, balík si nechá a dvacet procent věnuje nemocnici . Mělo to být obráceně, těch 240 tisíc si měla nechat a nemocnici dát milion, když už si daru nevážila. Už od pohledu z ní nemám dobrý pocit . Umím si představit, jak K. Gotta uháněla, tohle některé ženské umí moc dobře. Ještě, že se jí to nepodařilo

borka30
6. 12. 2018 • 14:54

Ta paní je vdaná? Co jí na to řekne manžel doma? Musí si uvědomit, že již není o ni zájem a proto nelézt jemu do života. Je tím strašně nesympatická. Již se předvedla, obraz prodala, nějaký ten miliónek ji zůstal, tak ať si udělá pěkné Vánoce. S dárky se takhle veřejně neobchoduje,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.