Tak si žije hvězda Primy Matěj Misař: Složité bydlení s přítelkyní | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tak si žije hvězda Primy Matěj Misař: Složité bydlení s přítelkyní

Takhle si žije nový moderátor primáckých zpráv!
Takhle si žije nový moderátor primáckých zpráv! (foto: Robert Klejch, Blesk)

Sympatický moderátor Matěj Misař bydlí v bytě v s kamarádem a kolegou, ale také s přítelkyní Vendulou, se kterou randí už dva roky. Jak se mu s partnerkou žije?

„Najednou nacházíš věci, který tam nikdy nebyly. Takže vždycky je to takový překvapení, otevřeš skřínku, kde něco bylo a je tam úplně něco jinýho, je to takový příjemný soužití,“ pověděl Misař v Top Star magazínu. Parťák Gábina Laškové si tak trochu na přítelkyni postěžoval, a tak redaktoři vyzpovídali i jeho přítelkyni, která na Matěje pár věcí práskla.

„Je žárlivý hrozně moc. Já jsem třeba dřív nebyla, ale čím déle jsem s ním, tak to pochytávám od něj a právě vidím na sobě, že když on žárlí, tak já ještě mám tu potřebu žárlit taky,“ pověděla jeho přítelkyně. Nejzajímavější kousek nábytku či vybavení v jeho bytě je určitě dýdžejský pult. Hvězda Primy totiž kromě moderování produkuje hudbu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.