Tajné kamerovky Laškové: Mamině Gábině už našli parťáka do zpráv! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajné kamerovky Laškové: Mamině Gábině už našli parťáka do zpráv!

K Laškové vybírají ze samých sympaťáků!
K Laškové vybírají ze samých sympaťáků! (R. Klejch, archiv FTV Prima)

Mateřská dovolená jí asi za chvíli skončí! Pro moderátorku Gabrielu Laškovou (28) už totiž prý našli nového partnera, který s ní zasedne za moderátorský stůl primáckých Velkých Zpráv.

Se synem už nějakou dobu jezdí do budovy televize Prima. Dle informací to není kvůli tomu, aby se malým Benediktem chlubila kolegům, ale kvůli kamerovým zkouškám. Až do nedávna jejímu návratu na obrazovky bránilo to, že k ní neměli vhodného parťáka. O kolegu Romana Šebrleho (43) přišla díky sexbombě Perkausové (24), a tak musela čekat. Podle redakce Blesku do nejužšího výběru putoval reportér a moderátor Matěj Rychlý (28), reportér Michal Janotka (33) a domácí zpravodaj Matěj Misař (26).

Původně chtěli k Laškové přiřadit moderátora soutěže Robinsonův ostrov Ondřeje Novotného (41), ten ale nabídku odmítl. Prima zatím o návratu moderátorky mlží. „V tuto chvíli stále platí, že případné změny na prestižních postech moderátorů Velkých Zpráv na Primě divákům včas oznámíme,“ řekl za zpravodajství Primy Adam Halmoši. Který z vybraných sympaťáků vyhrál a nakonec usedne za pult k mamince Gábině? To se zanedlouho určitě dozvíme!

 Zprávařky z Primy Gabriela Lašková tři týdny po porodu: Zbláznily se mi hormony! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
22. 9. 2018 • 15:16

DWEI - vkus může být různý....někdo má rád přirozenou krásu, jiný tu vyumělkovanou, zřejmě bude i Borhyová vaše gusto. jsou s Perkausovou stejný typ

DWEI
22. 9. 2018 • 13:52

My máme názor opačný! Eva nás překvapila a vedle Romana jí to sekne!!! Lašková je proti Evě jak leklá ryba !!!

aveneta
21. 9. 2018 • 19:23

Jo...už se na Laškovou těším, je přirozená nikoliv typ"Barbíny" jako ona Perkausová a přeji jí ať má fajn spolumoderátora

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.