Porušila Pauhofová zákon? Pokuta až 850 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Porušila Pauhofová zákon? Pokuta až 850 tisíc!

Herečka Táňa Pauhofová
Herečka Táňa Pauhofová (Herminapress.cz)

Filmová Lída Baarová má pořádný malér. Herečka Táňa Pauhofová (35) si vysnila dům, jehož stavbu začala nedávno realizovat. Zapomněla však vyvěsit informační tabuli a nyní pohledné zrzce hrozí pokuta až 850 tisíc korun.

Kromě zapomenuté informační tabule se herečka dopustila i jiných problémů. Poté, co v roce 2006 zemřel její dědeček, rozhodla se lukrativní nemovitost přetvořit k obrazu svému, dle svých představ a přání. Začátkem roku ohlásila na úřadě rekonstrukci, která se nakonec zvrtla v bourání!

Herečka dům srovnala doslova se zemí, zůstaly pouze základy."Vámi zmíněné stavební práce nejsou součástí původního stavebního povolení vydaného v červenci tohoto roku," uvedla podle webu Nový Čas mluvčí Starého města Nora Gubková. Pauhofová tak měla dům strhnout bez potřebných razítek a povolení.

"Stavitel začátkem září požádal o změnu stavby před dokončením, která zatím není právoplatná," prozradila webu Gubková. To poukazuje na to, že herečka práce nezastavila a na rozhodnutí úřadů nečekala. Vyvěsila papír Ohlášená rekonstrukce, která se nakonec zvrtla v demolici. "Asi ji zlákalo pěkné počasí. Lidé běžně žádají o změnu stavby před dokončením. Zákon však má platit pro každého, " míní zdroj webu z okolí herečky.

Avšak stavba domu pokračuje dál a herečka má v patách kontroly a na krku pěkně mastnou pokutu. "O dalších krocích rozhodne stavební úřad po provedení okamžité kontroly stavba," dodala webu Nový čas mluvčí. Herečka má zřejmě mezery v zákonech, protože staveniště neoznačila ani vývěskou, na níž měla uvést údaje o stavbě a účastnících výstavby. Chybu napravila až poté, co na ni byla upozorněna.

Kromě problémů okolo stavby herečce hrozí také pokuta. Pokud stavitel realizuje stavbu v rozporu s vydaným stavebním povolením, může mu úřad uložit pokutu, která se může vyšplhat až na 33 000 eur, uvedl Mojmír Plavec, tajemník realitními unie Slovenské republiky.

 Filmová Lída Baarová Táňa Pauhofová: Necítím se být hvězdou, jsem jen herečka!

 

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.