Noční můra Andrey Pomeje začíná: Tohle od bezdomovce Jirky nečekala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Noční můra Andrey Pomeje začíná: Tohle od bezdomovce Jirky nečekala!

Andrea se chce s Jiřím rozvést.
Andrea se chce s Jiřím rozvést. (Foto ara)

To, co se dalo očekávat, že se stane, se stalo. Andrea Pomeje (30) po rozchodu s manželem Jiřím (53) požádala o rozvod. Pět let po svatbě a půl roku po odloučení se dýdžejka rozhodla hodit jejich vztah za hlavu a stvrdit to právě rozvodem. Bývalý dabér se s ní ale odmítl dohodnout a malér je na světě!

„Zavolala mi to a zeptala se mě, kam mi tu žádost má zaslat,“ řekl Blesku Pomeje. Poté, co se na žádost Andrey odstěhoval z bytu, kde žili společně s jejich dcerou Aničkou, pobývá bývalý dabér u kamaráda a Andreu poprosil, ať mu rozvodové papíry zašle na adresu jeho matky v Českých Budějovicích. „Poté, co mě uvrhli do konkurzu, nemám žádné stálé bydliště, jsem homeless. Mají mě jen zapsanýho na městském úřadě, tak jsem dopadl,“ přiznal Jiří.

Bude to boj!

„Já se rozvádět nikdy nechtěl a nechci… Nerozvedu se ani náhodou, dokud se s Andreou nedohodneme na výchově Aničky a mém styku s ní. Odmítá mi ji teď dávat, a takhle to já rozhodně nechci,“ řekl rozhodně Jiří. Černovlasé krásce to tak nechce ulehčit. „Argumentuje tím, že nemám vlastní střechu nad hlavou, že v půjčeném bytě nebydlím sám. Ale jak to mám, proboha, udělat a bydlet ve svém? Vždyť nemám ani korunu,“ podal vysvětlení Pomeje.

Umí i překvapit

Ačkoliv manželce alespoň prozatím odmítá podepsat rozvodové papíry, chce, aby byla šťastná. Vypadá to tak přinejmenším kvůli jeho prohlášení. „Žárlivej jsem byl, to už je ale minulost, naopak Andree tohoto oživlého Kena přeju. Třeba jí to konečně vyjde,“ dodal Jiří.

Andrea Pomeje o Jirkově zdravotním stavu a změně image: Co se s ním děje?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adeso
8. 10. 2018 • 10:31

jděte s tou cou--ou do pr..ele

aveneta
8. 10. 2018 • 09:20

Ten "oživlý Ken" alespoň pracujenarozdíl od Pomejeho, který u žádné práce nevydrží !!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.