Sólo akce Meghan Markle: Vzala mámu, byl z toho TRAPAS! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sólo akce Meghan Markle: Vzala mámu, byl z toho TRAPAS!

Vévodkyně Meghan s maminkou Doriou a svým manželem Harrym
Vévodkyně Meghan s maminkou Doriou a svým manželem Harrym (profimedia.cz)

Vévodkyně Meghan (37) si střihla svou úplně první samostatnou akci coby členka královské rodiny. Jako psychickou oporu s sebou vzala prince Harryho (34), a z USA dokonce nechala přivézt svou mámu.

Na recepci v zahradách Kensingtonského paláce hostila nejnovější členka královské rodiny ženy, které se podílely na vzniku kuchařky na pomoc rodinám po požáru výškové budovy Grenfell Tower v Londýně. Ke knize s názvem Společně: Naše komunitní kuchařka napsala Meghan předmluvu a při projevu u oběda vyzdvihla, jak jí práce na tomto projektu pomohla se začleněním v Londýně. „Ženy mě v komunitní kuchyni přijaly s otevřenou náručí,“ chválila je vévodkyně.

Překvapivé zjevení
Velkým překvapením bylo, že se akce zúčastnila i máma vévodkyně Doria Ragland (62). Je totiž naprosto bezprecedentní, aby se nečlen královské rodiny účastnil oficiálních povinností. „Ahoj, já jsem máma Meg,“ představovala se Doria uvolněně hostům, čímž mnohé velmi pobavila.



Posouvání hranic
Na veřejnosti se po boku své dcery objevila vůbec poprvé od květnové svatby. Je to tedy další důkaz toho, že Meghan neustále posouvá hranice královského protokolu. Ať už krátkými šaty, nebo zvaním rodinných příslušníků na oficiální akce.

Dvorní kadeřník Harry
Vzít s sebou na recepci i Harryho se ukázalo jako nejlepší možná volba! Neustále totiž Meghan hlídá záda. Když se jeho manželce opřel vítr do kštice, neváhal ani chvíli a neposlušné kadeře ihned uzemnil. Zkrátka spolu fungují jako dobře sehraný tým.

Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.