Víme, co předcházelo smrti sbormistra Bohumila Kulínského (†59): Podraz mu zlomil vaz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Víme, co předcházelo smrti sbormistra Bohumila Kulínského (†59): Podraz mu zlomil vaz

Bohumil Kulínský
Bohumil Kulínský (Jaroslav Legner (Sport))

Proč zemřel Bohumil Kulínský (†59) nemajetný? Mimo jiné proto, že před časem bývalý sbormistr Bambini di Praga vložil veškeré úspory do koupě bytů, které se dvěma dalšími společníky pronajímal. Jenže z firmy, založené za tímto účelem, ho parťáci vyšachovali. A on tak o všechno přišel!

Celou záležitost deníku Aha! popsala Kulínského kolegyně, který si nepřála být ze strachu o sebe i svou rodinu jmenována. „Po propuštění z vězení mimo jiné podnikal. Se dvěma společníky založil firmu, která v Praze pronajímala byty. Několik jich koupili a Bohoušek do toho vložil nemalé peníze z rodinných úspor,“ prozradila s tím, že šlo o šestimístnou sumu.


Jenže po čase, kdy firma ve stylu Airbnb (celosvětová webová služba zprostředkující pronájem ubytování) prosperovala, Kulínského společníci vyšachovali. „Snažil se to řešit, ale marně! Nevím přesně, jak to měli smluvně a podnikatelsky ošetřené, ale prostě o všechno přišel. Nebýt jeho maminky, tak už tady dávno nebyl,“ dodala kolegyně kdysi slavného sbormistra.


„Syn naletěl, ale teď už tady není a nechci se k tomu vracet,“ řekla nám smutně profesorka zpěvu Blanka Kulínská (83). Nyní ji zaměstnávají přípravy pohřbu jediného potomka. Stále také čeká na výsledky pitvy, které mají objasnit, proč minulou sobotu její syn v pronajatém bytě v Jungmannově ulici v centru Prahy zemřel.

Exministr Šmíd: Trest si zasloužil, ale...
Provinili se i rodiče!
Ke smrti Bohumila Kulínského promluvil exministr kultury Ilja Šmíd (66), který byl taktéž ředitelem Pražské komorní filharmonie či Symfonického orchestru hl. m. Prahy FOK. Vyjádřil se i k procesu, v němž sbormistr Bambini di Praga dostal za pohlavní zneužívání nezletilých dívek 5,5 roku vězení.
„Trest si zasloužil, ale nesouhlasím s tou obecnou štvanicí... Já jsem o tom něco věděl a ta vina nebyla jen na něm, i když tam byla naprosto zásadní, ale na řadě dalších lidí, včetně rodičů dětí, které byly postižené. Byly tam samozřejmě excesy a je to naprosto neomluvitelné, ale myslím, že to, jak Bohumil Kulínský skončil, je ve světle toho, co se děje kolem nás, nepřijatelné. Byl ukamenován,“ prohlásil Šmíd v Press klubu rádia Frekvence 1.



Přečtěte si
josefvyskoc
21. 9. 2018 • 20:07

Chyběl mu pach dívčích vagín, to je jasný !

DWEI
21. 9. 2018 • 18:49

Souhlas s Vildou!!!!! Hlavně, že už žádným nezletilým dívkám nemůže ublížit.... Chudinky - určitě své nepříjemné zážitky nedokáží jen tak vymazat z paměti

nicnezpravda
21. 9. 2018 • 10:55

kulinsky nebyl moc chytry..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.