Děsivý nález v bytě slovenské učitelky: Z toho vám bude ZLE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Děsivý nález v bytě slovenské učitelky: Z toho vám bude ZLE!

Slovenská učitelka se o své kočky moc nestará.
Slovenská učitelka se o své kočky moc nestará. (Ilustrační foto: profimedia)

Otřesný případ z Lučence řeší policie, veterináři i ochránci zvířat. Městská policie tam byla zavolána, aby pomohla kočce zavřené v okně. To ještě nikdo netušil, jakou spoušť objeví v bytě.

Kromě kočky na parapetu, našli hasiči v okně i další kočku, bohužel mrtvou. Jenže pohled do bytu byl naprosto šokující. „Odhadem je v jedné místnosti dalších asi 30 koček. Evidentně jsou na tom zle,“ prozradil hasič Renatě, která rozpoutala záchrannou akci.

„Já jsem se snažila té kočce, která byla zaseknutá v okně, dát první pomoc. Masírovala jsem jí srdce, ale asi po pěti minutách zemřela. Státní policisté říkali, že podle nového zákona o zvířatech s tím nemohou nic dělat,“ dodala zdrcená Renata.

 

„Tento problém máme s paní, která je učitelka na základní škole ve Fil'akové, už asi dva roky. Před tím jsme volali na kontrolu i veterináře a hygieniky, ale ona mezitím kočky asi někam ukryla a v době kontroly měla doma jen dvě vykastrované kočky. Takže kontrola tehdy konstatovala, že je všechno v pořádku. Teď vidíte, že tu nic není v pořádku,“ uvedla rozhořčená žena pro web Pluska.sk.

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.