Jak zemřel Kulínský (†59)? Co o jeho smrti řekli milenka a přátelé | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jak zemřel Kulínský (†59)? Co o jeho smrti řekli milenka a přátelé

Pohřební služba odváží tělo zesnulého
Pohřební služba odváží tělo zesnulého (Pavel Machan)

Pro všechny jeho přátelé i kritiky a odpůrce je to velké překvapení! Bývalý sbormistr Bambini di Praga Bohumil Kulínský (†59) v sobotu zemřel ve svém pražském bytě. Opravdu šlo o náhlou smrt, jak si od začátku myslela policie? Vše objasní nařízená pitva!

Jediný, kdo byl v sobotu odpoledne kromě policistů a koronera v bytě v Jungmannově ulici, kde Kulínský zemřel, je jeho maminka, uznávaná profesorka zpěvu Blanka Kulínská (83). To, jestli syna doma našla mrtvého, či před ní zkolaboval, není jasné, jelikož na tyto otázky nechce odpovídat. „Jsem úplně v šoku, úplně mimo. Já vám nemůžu nic říct, probíhá proces vyšetřování a nemůžu o tom mluvit,“ řekla včera Kulínská, když jsme jí zatelefonovali.
Mluví jen někdo

Kontroverzní sbormistr měl do doby, než dostal 5,5 roku vězení za pohlavní zneužívání 19 nezletilých dívek, mnoho přátel ve společenských i politických kruzích. K jeho skonu se ale mnoho z nich odmítlo vyjadřovat. Několik odvážlivců se ale našlo.
„Tohle se nemělo stát! Ať je Ti zem lehká, Bohumile,“ napsal na svém Facebooku houslista Václav Hudeček (66). Sdílný byl i ministr kultury v první Babišově vládě Ilja Šmíd(66). „Strašná tragédie. Nikdy jsem nepřijal obecnou štvanici na Bohumila. I když si za ni jistě mohl z velké míry sám. Myslím na paní profesorku,“ napsal exministr.

Exmilenka zavěsila

Kulínský ještě předtím, než putoval do vězení, chodil i s dokumentaristkou Olgou Špátovou (34). Ta ale k jeho odchodu odmítla cokoliv říkat. „Nezlobte se, nechci,“ omluvila se do telefonu. Kulínský přitom Špátové výrazně pomáhal s jejímu dokumenty.

Rodina řeší pohřeb

Rodina Bohumila Kulínského ještě před výsledky pitvy plánuje jeho pohřeb. „Ráda bych pozvala hlavně ty, kteří se k synovi nikdy neotočili zády,“ prohlásila jeho maminka Blanka.

Ženy jeho života

Kulínský byl dvakrát ženatý. První ženu poznal v Bambini di Praga a vztah s ní měl od počátku 80. let. Rozvedla se s ním po roce 1995. Roku 1998 si vzal další bývalou členku sboru Lindu Vágnerovou, s níž měl poměr od jejích 16 let. Na podzim 2006 se rozvedli. Poté měl krátký vztah s dokumentaristkou Olgou Špátovou.

Co také dělal po propuštění z vězení

*archivář v Pražské komorní filharmonii
*asistent kamery dokumentaristky
*řidič taxislužby v Praze
*napsal knihu vzpomínek Volný pád
*dramaturg pro Českou televizi

 Ondřej Soukup: O finalisty SuperStar se zajímá Kulínský! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nicnezpravda
17. 9. 2018 • 19:47

ožrala kulínský https://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=679233

nicnezpravda
17. 9. 2018 • 10:54

v patek se nekde opil,v sobotu ho nasli mrtveho..klasika celebrit..i uchylu

defakto
17. 9. 2018 • 09:11

... nejspíš to budou drogy s alkoholem , tak dnes umírají "celebrity." Jinak , aspon bude o jednoho úchyla míň !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.