ČT v slzách! Zemřel oblíbený redaktor (†57) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

ČT v slzách! Zemřel oblíbený redaktor (†57)

Zemřel redaktor České televize Jan Kiss.
Zemřel redaktor České televize Jan Kiss.  (Česká televize)

O smrti Jana Kisse (†57) informovala ČT. Jako redaktor spolupracoval na pořadech Černé ovce, Objektiv 24 či na pořadu Gejzír.

„Přátelé, snažíme se vám přinášet jen samé hezké zprávy a ukazovat život z té lepší stránky. Dnes to ale, bohužel, nejde. Opustil nás totiž letitý kolega a kamarád Jan Kiss, který pro vás v České televizi natočil spoustu reportáží. Honzo, ty nenapravitelný snílku a pábiteli, už teď nám moc chybíš a budeš scházet. Vždycky jsi miloval nebeské koráby všeho druhu, tak ať Tě ten Tvůj zanese někam, kde budeš šťastný. Zasloužíš si to. Nezapomene,“ oznámila Česká televize s osobitým vzkazem pro Kisse.

V Československé televizi působij Jan Kiss od roku 1980. Zprvu se věnoval hlavně dokumentární tvorbě, později pracoval jako dramaturg, ale nakonec se stal redaktorem a spolupracoval s několika společenskými magazíny. V pořadu Černé ovce spolupracoval i se zesnulým Vlado Štanclem (†52).

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.