Těžká rána pro Karla Gotta: SMRT JEHO VELKÉ LÁSKY! Jediná žena, která ho odmítla... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těžká rána pro Karla Gotta: SMRT JEHO VELKÉ LÁSKY! Jediná žena, která ho odmítla...

Slavík oplakává její smrt.
Slavík oplakává její smrt. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, ara)

Hudební svět zasáhla zpráva o smrti slovenské zpěvačky Jany Kocianové (†72)! Svého času sboristka Karla Gotta (79) podlehla navrátivší se rakovině. Slavíka tato zpráva srazila na kolena!

„Jana byla stále usměvavá, optimistická a vždy mezi nás vnášela dobrou náladu. Její odchod mě moc mrzí a po této smutné zprávě mi už jen zbývá na ni vzpomínat,“ svěřil se deníku Aha! Gott. „Jana společně s Jitkou Zelenkovou byly mými prvními vokalistkami od roku 1973. Hned od začátku naší spolupráce jsem jim dal příležitost zpívat na našich koncertech i sólově, protože každá měla svůj osobitý sametový příjemný hlas. Pamatuji si, že Jana zpívala píseň z muzikálu Kabaret,“ pamatuje si Karel.

Stejně tak ale přesně ví, proč od něj Kocianová, interpretka slavného hitu Zahoď starosti, odešla. „Po několika úspěšných společných vystoupeních a turné u nás i v zahraničí nám oznámila, že se chce vydat na sólovou dráhu, ve které úspěšně pokračovala. Tak jsme se dál potkávali na různých televizních přenosech a vystoupeních,“ dodal smutně Gott. V dobách jejich nejužší spolupráce o ni měl prý dokonce i milostný zájem!

„Karel byl hodně žádaný muž, a taky krásný. Moc mi lichotilo, když jsem zjistila, že byl do mě zamilovaný,“ prozradila v jednom z posledních rozhovorů pro deník Aha! Kocianová. „Já ale byla zamilovaná do někoho jiného, a tak zůstalo navždy jen u platonické lásky...“ dodala.

Po prvním boji zašla na Gotta

Když Slavík v roce 2014 vystupoval v Bratislavě, Jana seděla v publiku také. S Karlem se ten večer sice nesetkala, deníku Aha! ale tehdy řekla: „Zpívá mi to dobře. Těším se z toho, že nevypouštím teplý vzduch, ale že ze mě vychází hlas! Nebyl to nejagresivnější případ, takže vše by mělo být v pořádku...“ doufala zpěvačka, když poprvé porazila rakovinu prsu.

Zelenková: Klid v nové dimenzi...

Smrt Kocianové otřásla také Jitkou Zelenkovou (68). „Naposled jsem se s ní viděla předloni na společném koncertě v Bratislavě, a byla vynikající! Ostatně jako vždy. Byla znamením Blíženec jako já a nikdy nezapomenu na naše turné s Karlem Gottem, desítky natáčení, dlouhé cesty autobusem a také na spoustu legrace. Přímá, hodná kolegyně, spřízněná duše, výborná zpěvačka! Tohle je mi opravdu moc líto. Janě přeji klid v její nové dimenzi...“ napsala Aha! Zelenková.

 Šok! Karel Gott v nové pohádce mluví slovensky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.