Karle, jak moc je to vážné?: NÁHLÉ ZHORŠENÍ ZDRAVÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karle, jak moc je to vážné?: NÁHLÉ ZHORŠENÍ ZDRAVÍ!

Výkyvy teplot a spousta kašlajících lidí způsobily, že Gott znovu onemocněl.
Výkyvy teplot a spousta kašlajících lidí způsobily, že Gott znovu onemocněl. (Foto Aha! – Vlaďka Hradská a ara)

Nástup podzimu se opět zdravotně podepsal na Karlu Gottovi (79). Zpěváka podle informací deníku Aha! skolila silná viróza, a proto musel zrušit pracovní program na nejbližší dny!

Zatímco pro jiné lidi není viróza nijak nebezpečná, pro Gotta ano! Po prodělané rakovině mízních uzlin a několika těžkých zánětech horních či dolních cest dýchacích, se u něj může rozvinout v zápal plic či další vážně potíže. Proto musí podstoupit důkladnou léčbu, kterou konzultuje se svými lékaři. A pokud to bude nevyhnutelné, půjde si preventivně lehnout do nemocnice.


Ještě ve středu ráno to vypadalo, že Karel Gott dorazí jako velké překvapení na koncert legendární skupiny Alphaville do pražské Lucerny. Chtěl si s jejími členy zazpívat jejich hit Forever Young. Ten mu skupina z německého Münsteru před lety jako jedinému umělci na světě dovolila natočit nejen pro německy mluvící země s názvem Für immer jung, ale také v češtině s textem Být stále mlád. „Pan Gott byl pozván, aby se zúčastnil koncertu skupiny Alphaville v Praze, bohužel náhle onemocněl a přijít nemohl,“ potvrdila bez bližších podrobností Slavíkovy zdravotní problémy jeho mluvčí Aneta Stolzová.

Zruší i Tvrdonice?
Už příští pátek má Gott vystoupit v jihomoravských Tvrdonicích. Zatím ale není jisté, zda koncert vzhledem k jeho aktuálním zdravotním problémům proběhne.

S tím vším bojoval od podzimu 2015
*rakovina mízních uzlin
*vyhřezlá ploténka
*zápal plic
*neprůchodnost střev
*zánět dutin
*těžká chřipka
*několik viróz

Šok! Karel Gott v nové pohádce mluví slovensky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vivvien
6. 10. 2018 • 19:03

A co prdíky? Procházejí?

zlobit
6. 10. 2018 • 09:45

Nejsou impotentní muži, ale jen nešikovné ženy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.