Tajná láska Karla Gotta zpěvačka Jana Kociánová: PŘED SMRTÍ PŘIŠLA O HLAS! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tajná láska Karla Gotta zpěvačka Jana Kociánová: PŘED SMRTÍ PŘIŠLA O HLAS!

Zpěvačka Jana Kociánová
Zpěvačka Jana Kociánová (profimedia.cz)

Během marného boje s rakovinou přišla bývalá sboristka Karla Gotta (79) Jana Kocianová (†72) o svůj sametový hlas! Prozradil to její manžel Josef Škvařil (81), který včera své zesnulé ženě vypravil ve slovenské metropoli velký pohřeb.

Bývalá láska Českého slavíka neztrácela naději. „Janka celou dobu věřila, že se vyléčí a vrátí s z nemocnice domů. Když ztratila dočasně hlas, brala to jako přechodnou záležitost. A měla pravdu, hlas se jí ještě na chvíli vrátil,“ svěřil se slzami v očích. „V poslední době se nejvíc těšila ze zahrádky a z ptáčků, kteří ji měli rádi, protože je pravidelně krmila, a když ji uviděli, okamžitě se přihnali v celých hejnech,“ plakal.

Podpora od Zelenkové

„Volala jsem Pepovi už v den, kdy Janka zemřela, a snažila jsem se být v pohnutých chvílích s ním,“ svěřila deníku Aha! Jitka Zelenková, se kterou Kocianová tvořila první dvojici sboristek v kapele Karla Gotta. Poslední rozloučení proběhlo včera od 14 hodin v bratislavském krematoriu a dorazily na něj desítky kamarádů, kolegů a přátel Jany Kocianové, která v pondělí podlehla rakovině prsu. 

Dcera je s otcem

„Teď mě podporuje hodně přátel, a nejvíc má dcera Elenka. Těch pomocníků je hodně, nebudu jmenovat, jak bych na někoho zapomněl, bylo by zle. A v momentální situaci bych určitě zapomněl,“ prohlásil vdovec Josef.

 Šok! Karel Gott v nové pohádce mluví slovensky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.