Vdovec po zpěvačce Kociánové (†72) o jejím boji s rakovinou a posledních chvílích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vdovec po zpěvačce Kociánové (†72) o jejím boji s rakovinou a posledních chvílích

Zpěvačka Jana Kociánová s manželem Josefem
Zpěvačka Jana Kociánová s manželem Josefem (reprofoto Youtube)

Zemřelá zpěvačka, která doprovázela svým zpěvem i Karla Gotta, čerpala sílu v boji s rakovinou hlavně ze vztahu s manželem. S jednaosmdesátiletým Josefem prožila krásných 47 let. 

„Janka celou dobu věřila, že se vyléčí. Když ztratila dočasně hlas, brala to jako přechodnou záležitost. A měla pravdu, hlas se jí ještě vrátil. V poslední době se nejvíc těšila ze zahrádky a z ptáčků, kteří ji měli rádi, protože je pravidelně krmila, a když ji uviděli, okamžitě se přihnali v celých hejnech," zavzpomínal na Janu Kociánovou manžel Josef na webu Nový čas. 

„Teď mě podporuje hodně přátel a nejvíc má dcera Elenka. Těch pomocníků je hodně, nebudu jmenovat, jak bych na někoho zapomněl, bylo by zle. A v momentální situaci by jsem určitě zapomněl. Janka věřila, že to není tak vážné a že se z nemocnice vrátí domů," dodal zdrcený vdovec po známé zpěvačce. 



Přečtěte si
ivoadler
27. 9. 2018 • 11:43

Manžel Josef vypadá jako bezdomovec. Ale co, hlavně, že se měli rádi a vydrželi spolu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.