Slovenská hvězda Jana Kocianová po boji s rakovinou: Přijede povzbudit Gotta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Slovenská hvězda Jana Kocianová po boji s rakovinou: Přijede povzbudit Gotta!

Zpěvačka jakoby nestárla!
Zpěvačka jakoby nestárla! (Arcích Aha, ARA)

Co má společného s Karlem Gottem (76)? Zpívala s ním mnoho let jako sboristka a taky se prala s rakovinou. Slovenská zpěvačka Jana Kocianová (69) se chystá do Prahy a chtěla by Slavíkovi zvednout náladu. 

Naposledy se viděli v roce 2014 v Bratislavě, kde Karel koncertoval. Jana byla právě několik týdnů po ozařování a zpěvák ještě zdaleka netušil, co ho čeká. „Přišlo se na to naštěstí včas,“ řekla Kocianová Aha! o rakovině prsu, která ji před dvěma lety postihla. „Vyléčila jsem se. Možná pomohlo i to, že jsem se záměrně nikdy nestresovala a nikdy neházela flintu do žita,“ dodala zpěvačka. I to je vlastně návod pro Slavíka. nepropadat panice, nestresovat se a mylset pozitivně. Stále se umí těšit ze života, miluje přírodu, ráda se setkává s přáteli, hledá prostě v životě jen to pozitivní. Proto by taky ráda při své cestě do pražské Lucerny, kde 1. února vystoupí na koncertu Slovenské divy v Praze, pozdravila Gotta bojujícícho s rakovinou mízních uzlin.

„Od bratislavského setkání jsme spolu nemluvili. Držím mu samozřejmě jako všichni palce, aby nemoc překonal,“ dodala Kocianová.  Právě Karel Gott je pro zpěvačku stále inspirací. Dodnes obdivuje jeho profesionalitu a taky srdečnost a skromnost. Zpívala se Slavíkem i na legendárních koncertech ve Slaném.  Teď se Jana těší na Lucernu. „Naposledy jsem tam zpívala právě s Gottem a Jitkou Zelenkovou v 70. letech minulého tisíciletí,“ smála se Kocianová, jejíž vřelá slova Mistra určitě potěší a povzbudí v dalším boji s vážnou nemocí.



Autor:  höh

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.