Karel Gott (76) po chemoterapiích: Zpívat nemůže, tak se pouští do reklamy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karel Gott (76) po chemoterapiích: Zpívat nemůže, tak se pouští do reklamy

Fotografie
Fotografie (internal)

Zdá se, že Karel Gott (76) svůj životní boj s bestií jménem rakovina zvládá skvěle. Slavík má dokonce už i roupy, chce zhlédnout film Decibely lásky, kde hraje, a udělat mu reklamu.

A hodlá se do toho pustit už tento týden. „Domluvili jsme se, že za ním zajdu a probereme, jak filmu udělat promo,” přiznal Michal David Aha! Ke snímku se právě dělají postsynchrony, hudební a zvuková složka, a už 8.února by měl mít premiéru v Plzni.


O tom, že se Gottův stav zlepšil, svědčí i to, že o víkendu vyrazil s manželkou Ivanou a fenkou Stellou z Bertramky na krátký výlet. „Byla to má další zdravotní procházka,“ sdělil Aha! důvod svého výletu z pražské Bertramky. A tak není vyloučeno, že jeho další procházka povede právě za Michalem Davidem, který si spolupráci na filmu se Slavíkem nemůže vynachválit. „Karlovi se to moc líbilo, a proto do toho šel. On se nedá přemluvit. Buď se mu to líbí a pak do toho jde, nebo není nic,” říká David, který psal k filmu hudbu a zároveň je i jeho producentem.

Přečtěte si
-bello-
5. 1. 2016 • 12:40

sugarbitter řekla bych , že degenerace je dělat promo vlastnímu vystoupení, což v tom filmu je .Degenerace je, že když už takové věci dělá, ať to veřejně pak neomlouvá, jako že dělá projjekt, který má duši ( a tím blbě nazývá ty svoje reklamy, jakoby se veřejnosti omlouval, že je vůbec dělá - a dělal je i pro Němce atd.) .Český člověk není debil, tak ať k němu Gott tak nepromlouvá.Chce si dělat reklamy, prosím.Asi každá koruna dobrá.Ale ať o tom tak blbě nežvaní.Tohle na mě neplatí.

-bello-
5. 1. 2016 • 00:32

No Gott těm reklamám opět řekne, že jsou to projekt a mají duši ( přece on a reklama nikdy !!! .Ale projekt, to je jiná). Zapomněl se nám na procházce záměrně ukázat, ale na film., kde bude vystupovat máme přijít. Jak David tak Gott mi můžou políbit šos! Určitě se poženu na Decibeliy jejich lásky , to tak jo

danuska555
4. 1. 2016 • 21:20

sugarbitter: ja teda rozhodně po penězích lacna nejsem! Jabych se tda z podlomenym"zdravím " za penězi nehonila, to ani omylem! Mam se hodne ráda

sugarbitter
4. 1. 2016 • 14:48

Když je člověk ještě trochu pohromadě, měl by někde pracovat, byť za menší plat.Nespopkojený-lenivý pak často začne ujíždět a stává se na něčem závislým. Pak je i zdraví v háji a psychika také. Degenarace charakteru. Karel Gott zřejmě ví, že kdyby nic nedělal, tak ho to psychicky zdeptá. Asi rada pro všechny, i Danušku 555 "Vzpamatujme se vždycky včas. " Nenalhávejme si sobě takpové ty " lepší" varianty, nepřekrucujme realitu i když je nepříjemná a někdy vyžaduje složitější řeščení,protože tak si spolehlivě vytvoříme falešný a fixní svět, a podrážíme tak především sami sebe. PF 2016

danuska555
4. 1. 2016 • 13:59

Tak prachy jsou treba viď?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.